söndag 21 juni 2009

En int´helt nöjd kille & mera KAOS

Midsommaren har varit lugn och mysig med hyfsat väder... önskar bara att helgen hade fortsatt att vara mysig rakt igenom... men den lille tyckte att kvart över 5 var en bra tid att gå upp.... det tyckte ju inte jag då!!! Men det vara bara att traska upp å koka välling.. Nu lagom till att jag blivit pigg, så har den lille somnat igen. Nåja då får jag lite tid till att blogga..
Hann med lite scrapp igår.. Gjorde ett bidrag till Magdas lilla sommarutmaning. Det fanns en skiss att inspireras av och sedan skulle minst 5 mönsterpapper användas och en overlay... å så här blev mitt resultat.Sen har jag fått en KAOS award till... av raraste YOLI som startade upp hela grejen. Tusen tack tjejen! Å kolla vilket fint kort sen då!Nu har jag totalt fått 5 KAOS awards... å börjar bli en hejjare på att göra kort =D.
Som tidigare så slår jag ihop denna award med den jag fick av Majamelon . Det kortet hittar ni här.

För er som missat vad KAOS är kommer här en förklaring:
"KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn


Storlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Denna gång ger jag denna award till följande kreativa människor

Lilltolen
för att hon skapar otroligt personliga alster med icke traditionella dekorationer. Inne hos henne hittar jag alltid någor nytt och spännande. eller som hon själv uttrycker det.. "Jag älskar skräp".

Linalotta
För att hon också tillhör kategorin av scrappare som vågar prova och göra annorlunda saker. Hon använder sin Bia flitigt och har en färgglad och personlig stil.

Änglahus
En av mina favorit inspirations bloggar vad gäller kort. Här hittar du magiskt vackra kort!

Så om ni tre nu vill mejla mig era adresser... (ja inte lilltolen förresten ;)... jag vet ju vart ditt hus bor! ) så kommer det snart ett kort med posten. Min mejladress hittar ni i höger marginalen.


Till sist bjuder jag på ett foto på vår lilla midsommarstång som jag, mannen och småtrollen gjorde tillsammans.Äntligen fick jag bort tallriset ur krukan =D.. Hinner inte alls med min trädgård som jag egentiligen vill.... men den står ju kvar tills barnen blivit lite större... för just nu får jag lite för mycket hjälp om jag potar runt på gården =D... Nä nu får inte min man sova längre.. NU vill jag ha kaffesällskap och en backgammon match!
Å ni kan ju surfa vidare till SÖNDAGSBILAGAN..och inspireras av mera midsommar och hur du kan göra journaling på dina layouter. Tjingeling!!

Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Supersnygg LO! Du är fantastisk på att kombinera papper, så många olika och det passar perfekt ihop. Kul att du har scrappat ett sur-kort! :)

  Fin midsommarstång ni har! :) Här firar vi inte midsommar som i sverige utan man eldar en brasa om några dagar. Inte spesiellt effektfullt med eld i midnattssolens sken..

  Kramar/
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. TACK:)! Du är för snäll! Midsommarstången är overkligt snygg - mycket hårt arbete bakom den;) På pricken Sam i argtagen - den är helt perfekt. Du och konstiga papper och schyssta ugglor blir konstigt nog helt fantastiskt. Nu vet jag var jag hittade bokstäverna. Det finns en uppsättning till Dig som kommer idag på eftermiddagen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Härlig lo på lilla tjurisen. Klart man måste fota dem när de e lite kinkiga också ;)

  Söt midsommarstång!

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Sååå söt Lo! Jättefin! =)
  kram kram!

  SvaraRadera
 5. Charmig LO! Roligt att du vågar scrappa annat än "söta" foton också. Känner igen detdär med vilja av stål och det kan ju vara kul att få den sidan dokumenterad också. Gillar hur du lagt texten. Jättecharmig midsommarstång ni har gjort :-) Ha det gott! Kram, Pyzzlan

  SvaraRadera
 6. Ville bara tacka för att vi fick komma och hälsa på på självaste midsommarafton.
  Väldigt trevligt!!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin LO, gillar verkligen lager-på-lager grejen....riktigt snyggt....tokgillar den stora ugglan åxå...så söt!

  Grattis till den fina KAOSawarden åxå, jättefin!

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)