tisdag 14 juli 2009

Nostalgi tripp

Idag har jag varit på en riktig nostalgi tripp =)... Packade mig i bilen efter frukost, helt själv utan man och barn och styrde kosan till Emma! Körde längs med Torneälven uppöver mot Övertorneå. Kikade på all byarna, husen och funderade vad som blivit av alla vänner och bekanta som bodde i dessa hus när vi var små.... en del kanske tom bor kvar?? Hade jag haft tid hade jag iaf velat knacka på i ett par av husen... många minnen välde över mig... en del bra andra mindre bra och det var en rätt mysko känsla att glida fram sådär.... Kan inte riktigt ta in hur många år som faktiskt passerat!!! Hus som förfallit, affärer som stängt... bygden här uppe har det tufft att överleva. Hur som efter diverse felkörningar så var jag till slut framme vid målet. Det vart en otroligt trevlig dag med god mat, fika och massa snack!! Det är underligt hur det bara stämmer med vissa människor... hur snacket bara flyter fram och tiden bara rusar... Vi hann behandla smått som stort i vårt samtal =D.... Å jag ser verkligen fram emot att få träffa Emma fler gånger. Tänk vad denna hobby ger fiiiina vänner!

När jag nu ändå är inne på nostalgi så bjuder jag på en Lo (som gjordes under Cattis dagarna) med ett gammalt foto. Modellen på fotot är en "något" yngre Ina =).... hon som nu färgar sitt hår mörkt... är egentligen en riktig lintott! Också när jag ser på fototn så blir jag lika förvånad över att det känns som igår som hon var såhär liten.... nu är hon snart 17 år!!! Är det så här när man blir äldre??? Att tiden liksom gäckar en och lägger i en överväxel ?? Får ibland nästan panik för att jag inte hinner leva så mycket som jag vill....



Ni som orkat läsa ända hit.... tackar jag för visat intresse =)... hoppas ni inte deppade ihop helt... Min lilla "djupa" stund har nog gått över till nästa gång jag bloggar =D.Hoppas ni alla har lika fint väder som vi. Synes snart igen !
Kramiz Maja

12 kommentarer:

  1. Fin! Jag gillar din stil, så härlig!

    SvaraRadera
  2. Vacker LO med trevliga minnen till:-)

    SvaraRadera
  3. Få se då om jag lyckas kommentera idag :-) Gillar din freestyle LO massor och är imponerad över att du kunnat prestera den. Det skulle jag aldrig klara.

    Roligt att du ville dela med dig av din dag! Retro LO'n på Ina är härlig. Måste vara underbart att se sina barn växa upp och bli vuxna.

    Kram, Pyzzlan

    SvaraRadera
  4. Tack för titten, vännen!! :) Det var så kul, usch vad tiden flög iväg... Men visst måste vi ses igen!!

    Har varit hurtig ikväll igen, stavgång med mor, så...än ger jag inte upp *lol*

    Älskar din LO, den är bara helt underbar, med alla fantastiska detaljer!!

    Jag kikar bara in en snabbis nu, ska duscha och natta sen, så jag ska kika ikapp bättre sedan...blir nog efter marknaden ;) Är ni sugna att traska runt lite på den, så är ni så välkomna :)

    Massor med kramar!!!

    SvaraRadera
  5. uuuunderbar LO. Vilka ljuvliga färger!! Så läcker kombination.
    Ja, jag förstår ju inte hur du gör för att få llt så snyggt tillsammans! :D

    Kraaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  6. Nu har jag skruvat ihop mitt nya fiiina databord ;) Och nu provtestas den! Det blev mycket bättre! Hyllan har jag målat turkos och ska skruvas upp ikväll.
    Ska fota allt så fort det är klart!

    Jag och barnen ska strax åka med morfar till Hvall, sen blir det bad!

    Ha en fin vecka däruppe i norr!

    Kramar/Cattis

    SvaraRadera
  7. Ovanliga färger för en LO på Ina men helt perfekt. Det gula gör sig så fint. Roligt att Emma och du funkar så bra - hon är ju också sjukt duktig. Kram

    SvaraRadera
  8. Å vad mysigt ni har haft/har=) Ja tänk vad många goa vänner man skaffar sig genom denna fantastiska hobby!! =D=D
    Ljuvlig LO!!
    Nu måste jag skynda mig! Ska iväg och stämpla upp ett par motiv hos Helena som sitter och väntar ;P
    förresten på lördag? Är du hemma och vill pyssla/äta/dricka vin så är jag ledig och pyssel/mat/vinsugen =D


    Kraaam!

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig LO i såå fina färger! Ikväll kom åskan hit (var det fråndig ;)) hihihi.. men bara en kort stund.. liiiite mysigt är det allt.. Nästa gång hoppas jag du kommer söderut å kommer å scrappar med mig! ;)
    kram på dig!!!

    SvaraRadera
  10. Lite reflektion över livet kan aldrig vara fel. Alltid kommer man någonstans. Roligt att Emma verkar vara en så schysst människa. Vänner kan man aldrig få för många av. Vilka fina färger på Inas LO - ovanliga för henne och dig men absolut jättefint. Kram

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig LO! Färger och komposition är verkligen underbara! Gillar också hur du gjort journalingen på fotot.

    SvaraRadera
  12. Jag gillar verkligen din journaling på fotot! Massor med stilig detaljer och den fågeln var ju bara för söt!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)