lördag 5 september 2009

Skapa stort och en Kaos

Bloggpartyt fortsätter ... Denna gång har jag gjort Ankis utmaning... som var kort å gott att scrappa stort.. tolkningen var fri! Jag tänkte direkt på detta foto som jag rdan hade printat ut stort! Sen fortasatte jag bara på det temat.. stormönstrat, storblommigt, storknappigt och en stoooor journalingruta. Avslutade med en stor rubrik också =D.. Å så här vart det! En fantastiskt rolig utmaning! Tusen tack för den Anki =) Är du sugen på att haka på bloggpartyt så finns det i högermarginalen hos mig en underkategori som heter just... bloggparty =) kika där!!!

Sen har jag fått en fin Kaos utav sötaste Roolz. Å kolla in det fina kortet!!! Gillar massor!! Får återkomma sedan med vilka jag skickar Kaosen vidare till...


Idag ska jag och svägerskan ut på lite äventyr... Vi ska ta oss på en liten minimässa i Härnösand... Mässa för pärlare och scrappare... får nog fylla plånboken med lite slant =).
Tack för att du kikade förbi... önskar dig en fin lördag.. höres!!!
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Vad roligt att du gillade utmaningen. Den är verkligen superfin din layout och så var det en jättegullig unge på bilden också!!

  SvaraRadera
 2. Jättefin lo som vanligt, och jag håller med, kaoskortet är också jättefint. Hoppas ni gjorde många fynd på mässan. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker layout! Snyggt å scrappar stort juh!
  kram kram!

  SvaraRadera
 4. Layoten är jättesnygg! Älskar bakgrundspappret. Det är så härligt med alla färger och mönster! Gullig bild :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. JÄTTEFIN och fruktig! En sådan välfriserad kille också:)! KAOSen är ju ljuvlig - nu fick jag dåligt samvete för att jag glömt att skicka vidare...
  Sams blå ögon är fantastiskt fin - gillar verkligen ditt sätt att sätta papperen lite huller om buller. Tack för utflykten - blev dan efter festen när jag degade ihop hemma... Kram

  SvaraRadera
 6. vad kul att den hittade fram.. och att du gillade den.. =)

  superhärlig LO..

  //roolz

  SvaraRadera
 7. Underbar LO!!
  Önskar att jag var utvilad nån dag så jag kunde sätta mig och bara pyssla i timmar och dagar...

  Fick en nästan likadan kaos =)
  Visst är de fina!!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Wow så läckra alster du gör!!!!! Vart har du fått tag på de orange små bokstavsstickersarna?!?!? Jag har letat sånna läääänge!!!
  Kramiz Maria i Ljusdal

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)