onsdag 6 januari 2010

Sista till Stellas Super Duper tävling

Eftersom jag köpte det romantiska kitet till denna tävling... så är det väl bäst att scrappa om kärlek också ;D.. Kitet var ju inte alls som jag tänkte, så det har varit supersvårt att få till något som jag är nöjd med. Iofs får man ju lägga till en massa saker.. men man vill ju också använda upp grejerna ur kitet. Sällan jag scrappar mig och min man, kan bero på att vi inte finns på så många foton =D... Här är vi iaf. Fotot taget i somras. Detta är alltså LO:en till den valfria delen..


Ovanligt avskalad och "enkel" för att vara riktigt jag... men denna är iaf den LO jag vart mest nöjd med... Ska nog bara skapa fritt jag ;D.
Här har vi superkallt idag också!! Så det blir till att sitta inne... vi har haft kuddbus på golvet idag och pysslat lite, jag, Patrik och de små boysen. Grabbarna fick leka med mina dabbers.... så Sam är lila på halva kroppen... det gick inte att tvätta bort... Så vi får helt enkelt NÖÖÖÖÖÖTA bort det! Tack för titten!!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Vad söta ni är! Känner ju igen dina kit papper, hi hi, hade ju samma! Typ! Väldigt fint med det svarta till! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Snygg färgkombination med svart och rött. Tycker att det "enkla" upplägget passar fotot väldigt bra. Lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 3. Tycekr den blev lite kul, men inte så lik dig.
  Jag hade nog inte gissat på att du gjort den om jag inte såg er på fotot;-)

  SvaraRadera
 4. Fin o romantisk LO...Helt pssande med fotot...Gulligt par:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så söta så!! Jag gillar lo:n jättemycket - tydlig med fokus på er!! Great!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Supergulligt foto på er! =) Och nu börjar jag få inspiration!! Du gör såååå underbara alster, så många härliga detaljer att titta på!

  Kramelikram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)