torsdag 25 februari 2010

Skulle ha skrivit "I drömmarnas trädgård" ;D

... men det är ju ett barnprogram ;)... å min tonåring har passerat det stadiet. Det är inte ofta jag får med Max på kort, så layouter med han som modell är sällsynt. Detta kort taget hemma vid köksbordet hos mor och far i smyg är fint tycker jag... Har använt G45 nya papper... och ett gammalt. Diverse dekos både gammalt och nyare. Tycker om svart och turkost ihop och vart rätt nöjd med denna.

Detaljbilds bombning =)

Blir till att bänka sig framför TV:n ikväll också... OS är kul när det går bra för Sverige ;). Har lite träningsvärk faktiskt! Spänner mig som en dåre framför TV:n. Å igår vart man ju nervös att norrmannen skulle hinna ikapp!!
Hoppas på medalj för tjejerna idag.... Så vi kan väl hålla alla tummar vi har tillsammans.
Nu ska här lagas middag..... ja inte jag men min man.... Han är bäst på det! Själv ska jag leka med småtrollen... Tack för titten!Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Jättefina färger och detaljer. Det är alltid kul att titta på dina LO:s då det finns så många fina, små detaljer överallt.

  SvaraRadera
 2. Helt underbar är allt jag har att säga! Kram =)

  SvaraRadera
 3. helt underbar och bara älskar färgerna! Kram!

  SvaraRadera
 4. Härlig! Jag gillar just turkost och svart ihop. Och överhuvudtaget svarta detaljer, syns bl a i vår inredning hemma :o)

  Hälsningar från norr!
  ps tack för "gemet" ;o)

  SvaraRadera
 5. Underbar och jag gillar "vimpel"-hörnet extra mycket. Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefin!
  Kul att se honom ibland också;-)

  SvaraRadera
 7. Lika snyggt som alltid... Underbara färger, upplägg och ja, foto... :D

  Hoppas att allt är bra med dig!! Kommer du till handarbetas träff denna gången också??

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
 8. Himmel och pannkaka vad mycket snygg du har gjort!!!! Har varit dålig på min bloggrunda sen ett tag tillbaka, men så blir det ibland. Och nu har du massor av härliga smällkarameller i bloggen!! Hoppas verkligen vi kan ses snart så jag får lite inspiration och energi av dig! Du är bäst! Älskar allt du har lagt in sen sist jag var hit! ♥

  Puss!

  SvaraRadera
 9. Uuuunderbar LO! ÄLskar färgerna =D

  Jag satt och såg ett skidlopp för ett par dagar sedan! Det var så spännande tills det var 100 meter kvar till målet och jag insåg att det var en repris på loppet när den där Anna tog silver Haha =)

  Kramkram!

  SvaraRadera
 10. Åh vad fina färger i denhäroch härliga detaljer! Kul med en "manliga" LO'n bland allt rosa blommigt som man ser så mycket:-) Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)