onsdag 14 juli 2010

Höga höjder och minigolf

Passar på att blogga lite medan familjen har lite siesta. Vi har mest hållt oss inne i två dagar för att så stor del av familjen lidit av solsveda. Men nu längtar jag ut och bada igen... men det blir nog inge av det då jag åkt på feber och halsont =(. Hoppas innerligt att det är något snabbt övergående. Har scrappat lite mellan varven här hemma.. gått från tvättstugan till scrappbordet. Reultatet blev denna LO som får vara titellös. Kom inte på något bra. Den handlar iallafall om min sons kärlek till höga höjder och snabba farter. Här sitter han högt uppe i ett äppelträd i Rosendahls trädgård.

Igår kväll innan febern slog till så tog vi oss ut en sväng på kvällskvisten. Pojkarna tyckte det var fantastiskt roligt att spela minigolf. Det var deras premiär runda. Sam lyckades faktiskt med en hole in one!!! Matchen vanns dock av Inas pojkvän Tomas. Det var en riktigt trevlig stund och framförallt kul att få se småpojkarna ha så roligt =)


Sam in action =)


Leo redo att slå ut bollen.


Sen kan man gå och lägga i bollen i hålet också... var lite mycket uppförsbacke =D

Tack för att du kikade in. På återseende snart igen. Vill bara bli av med min feber så jag får njuta av sommaren.. den är ju så kort! Önskar er alla en fortsatt fin vecka.
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Superläcker!!
  Gillar verkligen de tjocka lagren!! Mums!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snygg! Gud vad du är duktig! En riktig konstnär!
  Usch vad tråkigt att vara sjuk. Kan ju kontra med att jag sitter inne på ett kontor och missar sommaren. Inte så roligt det heller :P Härliga bilder på barnen, riktig sommarkänsla!
  Stor kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Höga utsikter kanske? Du, den är helt underbar hursom! Du har verkligen fått till dekos och färger superfint! Känns som det var länge sedan jag scrappade? Hmmm. Frågar lite lätt generat, men inga blommor har landat hos mig?
  Hoppas att solsvedan släpper! Kram!

  SvaraRadera
 4. vilken härlig LO, superfina färger å så läckra detaljer.. gillar massor!
  Trist å vara sjuk,skickar dig massa krya-på-dig-kramar!

  SvaraRadera
 5. Underbar färgkombination! Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Nu har jag lagt in din länk till Bloggrundan - http://minbloggrunda.blogspot.com/. Har jobbat mycket och känner att det är skönt med semester. Smitit från solen och gör detta. Själv har jag inte haft tid till något kreativt pyssel alls på flera månader men nu är jag lite sugen. Ha en fortsatt skön sommar.
  Lisbet - articsisters

  SvaraRadera
 7. for en lekker og gjennomført LO til fingerspissen. Digger alle detaljene du har fått med her. Fargene harmoerer så flott i lag og et super herlig bilde=)

  SvaraRadera
 8. Du är fantastisk med dina färgval och sinne för detaljer.. och jag saknar inte någon titel så det funkar ju galant utan =D

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)