tisdag 12 oktober 2010

Med hjärtat i halsgropen!!

Fick ett otäckt samtal på jobbet idag... en förälders värsta mardröm! Min son, den våghalsige 14 åringen, håller på med cykeltrick som säkert en del av er vet. Varje tisdag är han nere på drakstaden, en inomhus park med ramper och annat. Idag kom det samtal jag fasat för länge. Han hade landat tokigt i en bakåtvolt med cykeln. Personalen skulle köra upp honom på akuten. De försökte lugna mig med att det inte var så farligt, men han måste nog sy!!
Fast jag slutade lyssna någonstans där och såg hur blodet sprutade och huvudet hängde på trekvart. Satte mig i bilen och körde upp till sjukhuset. Nu var det faktiskt inte så illa... han hade ju hjälm på sig och landade i skumgummigropen... men fick cykeln över sig. Så blåöga och ett djupt jack i pannan som tejpades ihop var faktiskt en lättnad med det scenario jag hann måla upp.
han verkar vid gott mod och verkar inte ha fått någon hjärnskakning heller. Har skämt bort honom med lite chokladmousse.

Nu till lite scraprelaterat.... inne på 100% norr rullar veckoutmaningarna vidare. Denna vecka ska ni inspireras av en höstbild. Så här vart min inspirations layout..


Vill du vara med på utmaningarna inne på 100% Norr och bor norr om Sundsvall så ska du klicka här. Önskar er alla en fortsatt fin vecka. Tack för titten!

Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att det gick bra. Men efter alla hans cykelkonster, så har han ju verkligen klarat sig bra. Chokladmousse blev säkert en bra tröst :).

  SvaraRadera
 2. Tur i oturen... LOn är lika fin här som hos 100% Norr. Kram

  SvaraRadera
 3. Men jösses vad du hinner scrappa!
  Sover du aldrig?
  Jättefin om passande färger.

  SvaraRadera
 4. Oj då... Tur att det ändå gock ganska bra.

  Så fin layout!!!

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det inte blev värre ;) Tur ska de ha ibland de goa barnen ;)

  Kramen Aase

  SvaraRadera
 6. Ååååhhh...fyyy vad hemskt!! Usch, kan förstå att du blev rädd!! Tur att det gick bra! Massor av Kramar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)