tisdag 18 november 2008

Lo spegel,spegel..


Denna har jag gjort till SWE-scrapbooks färgutmaning. Helt underbara färger att jobba med.. en rätt enkel Lo, men med ett foto jag bara älskar. Å fotografen är i vanlig ordning min 16-åriga dotter. Vi höll på att göra om i tjejernas rum så allrummet var belamrat med grejer.. å i soffan stod Moas spegel... Leo är en riktig spexare och älskar att titta på sig själv...


Å så såg jag att jag åter igen ( för tredje gången) blivit tvåa på papp och scraps tävling... Så nu har jag så mycket kul att vänta på... vinst från stellas, pysselpassion och papp och scrap =).. passar ju bra då min scrapbudget nu ligger på 0kr när julen närmar sig och alla mina barn ska ha julklappar..

6 kommentarer:

 1. En sån härlig Lo!! Klara fina färger och ett underbart foto!!

  SvaraRadera
 2. Ja färgerna passade verkligen bra ihop och vilket härligt foto

  SvaraRadera
 3. Håller med, helt underbar bild! Kramen

  SvaraRadera
 4. Oj vad häftig LO!!Söt bild o sprudlande färger!!Man blev så glad!!:-) Och Båda LO.em här nere de är såå fiina!!Du är så duktig på att scrappa!!Julkortet är också jäätte fint!!Bra färglagt!!kramar!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig LO! Och vad underbara bilder din dotter tar!

  Och grattis till andra plats! Roligt att vinna massa saker! :D

  SvaraRadera
 6. Oj, var det där din LO! Jag reagerade genast jag såg den på swe - tyckte den var så fräsch i färgerna. Du är verkligen duktig på att använda starka färger och freestyla :-)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)