tisdag 5 maj 2009

Ett naturskönt kort

Jag fick en kortbeställning... att göra ett kort till en naturälskare... å så här blev det. Min premiär användning av stämplarna från The Greeting Farm som jag beställt från Scraphörnan.

Jag bara tokälskar dessa små söta djur =)... Ni får ha över seende med färgläggningen... tränar fortfarande med min blenderpenna =D.
Gillar annars desigen på kortet och vart rätt nöjd. Det är så kul att göra kort mellan varven, å så kommer ju papprena i spillpappershögen till användning också.
Har även gjort mitt bidrag till Tant Scrappas poängjakt... men den får ni inte se än.....
Kammade också hem några poäng i Stellas scrapjakt denna vecka... KUL!!!

Annars händer det inte ihjäl sig här hemma... har varit några tunga dagar med mest tråkigheter. Men såna ska ju också finnas för att man ska uppskatta när livet är ljust och lätt. Gråvädret fortsätter... känns kallt efter den sköna helgen som var.. Ja det var väl det för idag... lite spridda tankar ur hjärnan min =).. Hoppas ni allaihopa mår fint och jag önskar er en bra dag!

Tack för titten!!
Kramiz Maja

17 kommentarer:

  1. Åååh, vad sött! Djuren är ju så gulliga! Och du har lyckats jättebra med blendern. Själv har jag kastat min blender långt bort...kommer inte alls överens med den och jag har NOLL tålamod att sitta och öva. Så nu blir det inga skuggningar på mina motiv... he, he!

    SvaraRadera
  2. Jättegulligt kort! Jag gillar verkligen den 3 D effekten du har fått till. Jag tycker att det var otroligt bra färglagt för mig är der rena grkiskan det där med en blender. :)

    SvaraRadera
  3. Jättesött kort, tycker du lyckats väl med färgläggningen. :)

    SvaraRadera
  4. Gulligt kort! Men vaddå, vad är det med färgläggningen?? Jag tycker att det är kanonfint! Ha det. Kram

    SvaraRadera
  5. å helt underbart sött kort... :D
    Kanske du ska börja göra mer kort nu när du hittat ett märke som passar dig!! :D

    kraaam

    SvaraRadera
  6. Helt underbart kort! Älskar 3D effekten som syns på kortet,,allt blir så levande. Precis som naturen är:-) Färgläggningen blev ju super!!kraamar

    SvaraRadera
  7. Helt underbart kort! Så himla gulliga stämplar!!

    SvaraRadera
  8. Underbart kort vännen!

    Tycker färgläggningen är jättefin!
    Själv ska jag börja öva med Tombow nu...

    Kram

    SvaraRadera
  9. OMG, så snyggt kort!! Älskar upplägget och naturmiljön :D Helt underbara stämplar!!! Till och med jag, som absolut inte kan detta med stämplar blir ju SÅ sugen!!! Hm...och så ska de ju färgläggas oxå - något du däremot klarar med bravur!!!

    Råkkarsnyggt, helt enkelt!!!

    Grattis till de välförtjänta poängen i scrapjakten!!!

    Här har putsats fönster, så nu har även jag vår/sommargardinerna uppe. Bor i ett kvarter med bara pensionärer och (antar jag) ickescrappare, för de har räfsat gräsmattorna innan vi ens har all snö borta från vår. De börjar röra och skotta ut sin, tidigt, tidigt, och hela dagar...så man är lixom sist med allt *skratt*

    Kramarna till dig, vännen!!!

    SvaraRadera
  10. Vi måste pyssla!!! Jag blev sjukt pysselsugen när jag såg ditt söta kort =D Stämplarna är så fina! Förresten jag beställde 20 st tombow pennor idag!!! Nu jäklar ska här målas med annat! Börjar tröttna på samma och samma med Promarkerna hela tiden och måste förnya mig lite känner jag=)

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  11. Men duuu vilket sött kort stämplarna är ju så fina så man tappar hakan...har haft fullt upp hemma ett tag men här kommer mammas bloggadress och du jättekul var det att ses. Det hoppas jag att vi kan göra om igen

    http://hampeboden.blogg.se

    KRAM Carina

    SvaraRadera
  12. Jätte fina kort. Härliga färger och underbara kombinationer.
    Stämplarna är för sötta bara.
    Kram Erica

    SvaraRadera
  13. Jättesött kort! Jag tycker du har färglagt jättesnyggt! =)
    ååå jag måste oxå börja med mitt bidrag till tantscrappa.. var tar tiden vägen?! =)

    kram kram!

    SvaraRadera
  14. Super gulligt kort..Jätte fin harmoni i hela kortet!

    SvaraRadera
  15. Men det är ju helt underbart!!! Mottagaren kommer att älska det!! Många kramar!

    SvaraRadera
  16. Sockersött kort!!! Helt underbart! O temat kan jag tänka mig passade dig perfekt.. du som gillar små djurmotiv :-) Finns ingenting på kortet som jag inte gillar! Toksnyggt!

    SvaraRadera
  17. Jättesnyggt Natur-kort! Så gulliga djurmotiv och så snyggt du fixat till det med naturen runtomkring! Riktigt fiffigt! *ler*

    Hoppas tråkigheterna ger med sig - även om vi måste ha dem för att uppskatta de bra stunderna - så är de verkligen inget kul att ha att göra med!

    Och jag vaknar varje morgon med en ny förhoppning om fint väder - tänk om det fina vädret som varit, om det var det som var sommaren??? Nä, så hemskt kan det väl ändå inte vara? Jag hoppas verkligen att solen tittar fram snart igen!

    Ha de gott!
    Kram / Angelica

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)