lördag 9 maj 2009

*** WOW 10 000 besökare***

Min räknare har slagit över det magiska talet!!! Å det må jag då säga.... att när jag började blogga för 10 månader sedan trodde jag väl ALDRIG att detta skulle inträffa så snart.... minns att jag kikade runt bland scrapbloggar å tänkte , när jag såg besöksräknare, jisses vad många!!!! Å nu är jag här själv!! Detta måste ju naturligtvis firas...... Sitter med ett glas vin, så det är väl en bra början =P...

Å så vill jag ju rikta det största av tack till alla ER som faktiskt besöker min blogg och lämnar såna fina trevliga avtryck!

Hade först tänkt mig nån tävling eller utmaning eller nåt.... men nu är det många som har sånt i sina bloggar... Så jag gör så här...... Leta här bland mina alster..... klura ut en favorit.... kommentera ditt val i detta inlägg..... så är du med om en utlottning av en rejäl bloggcandy =)
Så varsågoda surfa runt ;).


Här kommer också en LO jag gjort till Nooks Scrap off... "all about you".... Blev en Lo om min livsviktiga scrapping... för den ÄR verkligen livsviktig, på många sätt....


Iga detaljbilder idag.... hade lite ont om tid... nu kallar soffan och familjen. Ha det gott allihopa. Å tack än en gång för att ni tar er tid att kika in hos mig =)... Ha en fin lördag kväll!
Kramiz
Maja

34 kommentarer:

  1. Grattis till de 10000!! Nu har jag kollat igenom alla dina alster och det var verkligen svårt att välja EN favorit. Men jag antar att det är en del av utmaningen också så efter en stunds funderande bestämde jag mig för denna: http://4.bp.blogspot.com/_4mzRfT1bxQg/SbTHudx8d5I/AAAAAAAAAsc/HtoGSuqcizQ/s1600-h/IMG_4378.JPG En LO som jag gillade redan när jag såg den första gången och som "håller" fortfarande. Jag gillar upplägget, färgerna och detaljerna, ja, det som jag brukar gillar på dina LO:er! Det är alltid lika roligt att kika in här och se dina nya fina saker! Och dina fina fina barn som du så snällt visar upp foton på. :-)

    kram

    SvaraRadera
  2. Men du!!!!!!! =O Stoooooort Grattis vännen!!!!! Och skål! ;) *hihi* you know!

    Jag ska leta fram ett alster och lämna en till kommentar senare! Nu börjar snart filmen jag ska se!

    Grattis igen gummsilumsan!

    Stooooor Kram från mig!
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  3. Först så måste jag säga: GRATULERAR med 10 000 besökare!
    Men, herregud hur ska jag kunna välga en favorit bland alla dina LOs? Du har gjort så otroligt många fint att man kanske hellre borde ha en 10 på topp lista.. :)
    Till sist så valde jag LOn http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/01/rets-frsta-lo.html för den har så mycket som jag förbinder med dina LOs, snygga färger,söm och ovanliga detaljer som den halvcirkeln!
    Snygg LO du har gjort här också, du är så duktig på att scrappa om dig själv! :)

    SvaraRadera
  4. grattis... å vilken kul grej... är ju svårt att välja bara 1 favorit.. men då måste det nog bli "So What?!"

    fullkomligt älskar spetsen i bakgrunden... å blommorna.. ja allt.. den är helt enkelt underbar...

    SvaraRadera
  5. Grattis! Som andra redan sagt så var det väl lite snålt av dig att bara låta oss välja en favorit när du gör så himla mycket fint! Men om man nu tvunget måste välja så satsar jag nog på den orange/svarta med skorna (med nirvana citat) Den är så cool, fångar blicken och stannar kvar i minnet. Och så är den detaljrik och stilren på samma gång! (Hoppas du fattar vilken jag menar för jag har ingen aning om hur man länkar till sin favvo LO.)

    SvaraRadera
  6. Maz, vet precis vilken du menar =).... en av mina absoluta favoriter också.... såååå mycket känslor nedlagd i den loen =D

    SvaraRadera
  7. Grattis grattis!
    Gillar titeln på din senaste lo, himla fin med alla rutor. Bra jobbat, som vanligt =)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Grattis till att ha haft 10 000 besökare! Jag tycker mycker om din LO här. Gillar hur du får dit symboliken med pappersrutorna på ett snyggt sätt.

    Ja du.... det var verkligen inte lätt att välja en favorit mellan dina LOs. Till slut hamnar dock min röst på "Älskade barn". Den är så vacker <3.

    Kram kram.

    SvaraRadera
  9. GRATTIS vännen till 10000 :-)

    Denna LO gillar jag mest;-)
    http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/03/pussa-grodprinsen.html

    Kraamar

    SvaraRadera
  10. GRATTIS tjejen! 10000!!! WOW!!! Inte illa! Du borde väl förstå att det är nästintill omöjligt att välja en favorit! Jag äslkar ju typ allt du gör! Min färglada inspirationskälla ;-) Men om jag då tvingas välja bara en så får det bli den här http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/01/stm-69-colors.html

    Kommer ihåg hur jag gapade första gången jag såg den. Hade aldrig sett nåt så färgglatt men ändå samtidigt så perfekt balanserat o harmoniskt.. Älskar hur du har lekt med färgerna och hur du har blandat alfabet.. En fantastisk skapelse!

    SvaraRadera
  11. Grattis till 10 000 besökare! Jag surfade runt lite i bloggen och fastnade för en LO som jag inte minns att jag sett förut (hur har jag kunnat missa den???). Den heter KÄRLEK och du och lillkillen pusssas. Jag gillar hur du stämplat de runda cirklarna och sen målat dem i glada färger. (Jag är lite avis på den där stämpeln by the way) ;-)

    SvaraRadera
  12. Grattis till de 1000 besökarna :0)
    Min blev kort layouten "Naturskönt kort" det är enkel och sött men ändå så eget och speciellt.
    Vill gärna vara med i den utlottning.Kramis Nettis

    SvaraRadera
  13. Jättegrattis! Wow, det är MÅNGA besökare! :O

    Min favorit av dina alster är den här: http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/04/so-what.html

    "So What" där du utgår från en Pink-låt och scrappar ett kort på din coola dotter. Jag tycker att du lyfter fram det intensiva fotot så bra och att du har kombinerat det romantiska med det grungeiga/rockiga så himla snyggt! Färgerna, tyllen, fingeravtrycken...

    SvaraRadera
  14. GRATTIS!!! Så klart att du får många besökare så mycket inspiration som du sprider genom denna blogg. Jag gsveper förbi allt som oftast, men ibland hinner jag inte hälsa... =(
    Nu var jag ju tvungen att välja en favvo och det får nog bli den du gjorde på scrapträffen i Stockholm: http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/04/skapat-pa-traffen-1.html
    där man själv skulle göra ett mönsterpapper. Jag röstade på ditt bidrag då och det får representera mitt val nu. För du är så påhittig och har sånt sinne för färg och form. Japp. That's it. Kram!

    SvaraRadera
  15. Grattis till 10.000 besökare!!

    Jättesnygg layout - så läckert med rutorna och sen tycker jag att färgerna är underbara!

    SvaraRadera
  16. Supergrattis, vännen!! :D

    Och i vanlig ordning en alldeles underbar MajaLO, med sömmar och härliga färger!! Me so looove!!!

    I övrigt är jag lite sur på dig. Ställa till det så här, va?!?!? Hur i hela friden tror du att man ska kunna välja EN favorit. Maj gadd, släpp sargen och kom in i matchen ;)
    Men eftersom jag nu är så grymt sugen på en liiiten chans att vinna ett blogg candy, så får jag väl ge ett svar:
    Just idag valde jag den här:
    http://3.bp.blogspot.com/_4mzRfT1bxQg/STmskRXSx8I/AAAAAAAAAYI/II1QZTtP42w/s1600-h/akabob.jpg

    Kramarna!! Och grattis igen :D

    SvaraRadera
  17. GRATTIS vännen till dina många besökare! Och det är ju helt omöjligt att välja EN favorit... Jag har så många: den med Nirvana och skorna är en stor favorit - mycket för att jag själv är ett stort Nirvanafan. Men det finns även "So what" - där jag älskar tyllen i cirkeln och det coola typsnittet i rubriken.
    Men åkejdårå, om du envisas med att jag måste välja EN så blir det nog "All the colours are in me": jag älskar ALLT med den: de olika bokstäverna i rubriken, färgerna, fotot....*fortsätter i evighet*:-D
    KRAM

    SvaraRadera
  18. Grattis till dina 10 000.
    Det är hemskt svårt att välja bara 1 layout av alla dina alster, men till slut blev det Eget "art stitches" papper för att jag tycker dit synade på layouterna är så fascinerande.

    SvaraRadera
  19. grattis till 10 000 besökare!
    Min absoluta favorit är älskade barn,som du gjorde till cc´n hos mimas,denär ju bara såååå vacker! =)
    kramar!!

    SvaraRadera
  20. Stort grattis till att spräcka 10000 gränsen! Ett stort tack till dig för att du vill dela med dig av dina underbart färgstarka alster. Vilken utmaning att välja en favorit bland dina LO's. Jag hittar ju hur många favoriter som helst bland dem. Flera fina vinter LO'n, flera härligt färgstarka LO'n och många med fina detaljer. Svårt, svårt... Jag tror ändå att jag väljer "Precious" för den har så underbart varma färger och fotot är så fint.

    Ha en skön söndag! Många kramar från andra sidan viken :-)

    SvaraRadera
  21. Stort grattis till alla besökare! Du gör ju otroligt fina alster så det är klart att du får besökare till bloggen! Jätteroligt att se allt fint du gör!
    Jag har tidigare kikat på den här layouten:
    http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/04/skapat-pa-traffen-1.html
    Det är ett så kreativt sätt att använda stämplarna på att det är klar liftvarning från min sida!
    /Pernilla

    SvaraRadera
  22. Grattis till allla 10 000 besökande! Visst är det otroligt kul att det man "pysslar" med intresserar även andra.

    Now to the "tricky" part...dvs att välja ett av dina alster till favorit, men jag fastnade nog för din senaste... den om ditt inrutade liv och den livsviktiga scrappen.*skrapar med foten och frågar fint om det är Ok att lifta den?*

    SvaraRadera
  23. Grattis till jubiléet! :) Min favorit måste nog bli den canvas du har gjort med "I väntan på Godot". Du har gjort massor med fina alster, men den tilltalar mig särskilt. När jag gick på gymnasiet så minns jag att vi läste lite ur den pjäsen på franskan, så den framkallar en del minnen för mig... Sen är den underbart fin också! :)

    Och tack så jättemycket för dina fina kommentarer om min LO, det värmer så gott ska du veta! Jag blir verkligen jätteglad!!

    SvaraRadera
  24. Grattis till dina 10000 besökare. Har ju full förståelse för att det blivit så många. Du gör ju så fina alster.
    Helgen gick fort som vanligt och åter en arbetsvecka men den börjar bra, solen skiner och det är varmt.
    Ha en bra vecka. Kram Carita.
    PS är gärna med på din bloggcandy :-)

    SvaraRadera
  25. Skoj med så många besökare.
    Jag hade redan en favorit och nu har jag surfat runt på bloggen och kikat, här finns verkligen hur mycket snyggt som helst.
    Men min favorit alla gånger är "So what? I'm a rockstar"
    Den är verkligen något extra.

    SvaraRadera
  26. http://stokk-eyovine.blogspot.com/2008/10/lo-ngel.html


    Fick leta lite men Denna Lo Var en Jag mindes från I höstas Till Brunkullan Den är så Fin!!! Älskar ju de färgerna... och det syns att skissen är använd med cirklarna!

    Grattis Till 10000 !!!!
    Du får en kram för varje kommentar.....

    Kram........

    SvaraRadera
  27. Halloj!
    Var inne igår och tittade på denna käcka Lo, du har en härlig stil tycker jag.
    Men, idag har jag liiite tid till övers och har nu tittat runt efter en favorit. Den jag fastnade för förutom RockLo´n ;-) var en lo utan stor rubrik.
    Kärlek, Ina & Sam....tror jag att det stod :o) Den var urtjusig med den broderade pärlswirlen på!

    SvaraRadera
  28. Hej!
    Grattis till din härliga, välbesökta blogg! Jag har tittat runt och min favorit är "Kärlek" från 27/4 i år. Fotot är helt ljuvligt och så gillar jag de runda cirklarna som jag tycker ger känslan av bubbligt, färgstark kärlek!
    /Maria B

    SvaraRadera
  29. tkr att alla dina alster är fina, men dt var inte svårt för mig att välja en favorit, tänkte direkt på din So what?!-LO.
    letade fram inlägget och såg att den var inlagd 19/4 :) och Grattis till de 10000 besörna, du förkänar de ;)

    SvaraRadera
  30. Guuuuud! Det är här ju supersvårt jue!!! Har ju många favvisar. Så jag fick ta, app lapp sa att du slapp...*fniss* Men jag gillar layouten..."och Leo sa jag har byggt en blomma"..men så såg jag ju "livet blir vad du gör det till"...och sen...;) Jag gillar din stil för du har så många stilar! Från freestyle till stilrent och shabby...allt möjligt! Och alla dina detaljer och din tid med all brodering som du lägger ner. Du är såå bra!! Bäst! =D
    Och den här layouten "känslan leder mig! WOW!!! säger jag bara. Du är så himla kreativ!
    Det går inte....hoppas jag inte blir diskad nu när jag inte kan välja ut nån..För dina layouter är alla speciella på sitt sätt. Och ingen lik den andra! Härligt kreativt skapande och Underbara layouter!

    Kram/Cattis
    ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  31. Grattis!!!!
    det var superduperlätt att hitta en favorit, den här: http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/05/vartecken-och-cc.html
    Den är så unik och perfekt!!!
    /pysselpetra

    SvaraRadera
  32. Tokgrattis och kram på kroppen! Välja - hygglo - det är ju näst intill omöjligt. Jag väljer Kaninlek, Känslan leder mig och Kängorna. Tvingade mig att endast välja 3. Kram och grattis igen!

    SvaraRadera
  33. Grattis till besökare 10000!

    Jag har kikat runt och runt och bestämde mig till slut för detta kort: http://4.bp.blogspot.com/_4mzRfT1bxQg/SOjBadxcOKI/AAAAAAAAAMI/Q5EeZYkWWls/s1600-h/kafferep.jpg

    Jag valde det därför att det känns överraskande och inte ser ut som "allt annat" jag hittar på nätet. Jag blir glad av det och så är jag fikatokig!

    Snart är det 20000 besökare ska du se!

    Hälsningar Yena

    SvaraRadera
  34. Efter mycket velande och letande bland dna helt underbara och otroligt vackert dekorerade LO's och alster så får det bli denna. Den är bara sååå otrolig!!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)