onsdag 24 juni 2009

Midsommar 2009

Snodde mig lite scraptid nu när småtrollen sov =). Vi har varit ute hela förmiddagen, så då var det rätt skönt att slippa solen en stund. Har scrappat några midsommarbilder från i år (snabb va?).. använde de underbara Cosmo cricket papprena igen... (har köpt på mig hela serien).
Tycker inte denna egentligen blev så bra.. känns lite rörig och spretig... men nu får den vara så! Har stansat ut mina första egna bokstäver med min CB =).. Bilderna är från mdsommaraftons morgon då vi satt tillsammans på gräsmattan och byggde ihop vår lilla midsommarstång.... det vart jag och Sam som fick bli lite större än de andra fotona... för att vi är så fiiina *hihi*... eller för att det finns så lite foton på oss två =/...



Å så en liten detaljbild på rosetten som jag svor över läääääääänge innan jag fick till den...



Nopp, nu är det bäst att plocka undan lunchen å köra dammsugaren lite innan de små vaknar! För när de väl är uppe så är det nog ute som gäller... tjingeling!


kram Maja

8 kommentarer:

  1. Tycker den är jättefin med de röda färgklickarna!

    SvaraRadera
  2. Mmm, vilken härlig LO! Den rosetten är pricken över i och vilka underbara färger til bilderna!

    SvaraRadera
  3. Å vad härliga färger!
    Så himla snyggt!

    SvaraRadera
  4. Håller med om att papprena är läckra. Hela LO'n är läcker. TYcker färgerna passar bra till sommaren. Fotona på er är så fina också. Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Härliga färger! O de röda klickarna är helt perfekta! Din rosett - najs! Mycket snyggare än alla de jag nånsin har försökt mig på :-)

    SvaraRadera
  6. fast ååå, jag tycker den är jättefin å sååå somrig! Rosetten är grymt snygg, får npg gå på kurs hos dig... HImla härliga foton oxå å jaaa, va snabb du var..hihi..
    kramkram!

    SvaraRadera
  7. Om man kunde få ändan ur vagnen nån gång och själv scrappa lite....men det är ju sommar och tiden går till massa annat!
    Fast jag blir jättejättesugen och inspirerad när jag ser dina härliga och kreativa alster!!

    Du är bäst!
    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Jag gillar den massor!!! Och förstår att du svor över rosetten, för de är inte så lätta att få till, och dessutom så här snyggt!!!

    Kramarna!!

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)