söndag 14 november 2010

Blivande arkitekt??

Här kommer mitt sista alster till scrapfebern inne hos Magdas. Här skulle man göra egna dekorationer av papper (minst 5st) och så skulle det finnas med något sytt och handskrivet. Denna utmaning var svår för mig. Jag älskar ju färdiga dekorationer i allmänhet och Primas blommor i synnerhet =D.  Vart ganska nöjd med denna. Älskar fotot jag tog på Ina då hon var hem sist. Hon går nu sista året på gymnasiets bygglinje med inriktning betong. Hon har under dessa år läst extra för att ha behörigheten till Arkitektlinjen. Hennes plan är att först jobba några år och sedan studera vidare.


Igår var jag på världens bästa Scrapaffär! Nämligen Erikshjälpen =). Fyndade lite kuliga saker där.


Superfina gamla notböcker, broderigarn massa roliga doilies (som jag är smått besatt av just nu) och sist men inte minst en gammal mekanisk väckarklocka!! Snart blir det steampunk här i bloggen igen ;). Nu ska jag dricka lite kaffe och svida om till ridkläder. Vi verkar få en kanon fin dag idag. I eftermiddag ska vi bege oss till byns egen lilla pärla. Kafé kvarsittning. Där ska vi fira farsdag med gofika och botaniserande i gamla saker. Det är en urgullig familj som driver detta. De bor i en gammal skola ( därav namnet på fiket) har fik, loppis/antik affär och även stora välbesökta auktioner på somrarna. Hur ska ni fira farsdag? Innan ni firar  kan ni ta en svängom inne hos tidningen Allt om Scrap, där bjuder vi på lite alster från barn och ungdomar. Klicka här så kommer du dit. Tack för titten!


Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Vacker LO och häftiga blommor !

  SvaraRadera
 2. Verkligen superläcker med dem egenhändigt gjorda dekosen. Tycker jag du ska göra fler gånger :)
  /M

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga blommor du har gjort!Kram!

  SvaraRadera
 4. Superfin layout! Det låter som bra planer hon har också :D

  SvaraRadera
 5. Underbar layout som vanligt! Är fortfarande faschinerad över att hon är så målmedveten dottra din. Härligt! Hoppas hon lyckas i sitt värv!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)