söndag 1 maj 2011

DT alster Creativica och söndagsbilaga

Idag får ni se en vår(!) layout..... så som våren ser ut uppe där jag bor. Nu är detta foto taget för någon vecka sedan. Men jag minns själv hur det var när jag var liten. Vår blev det när cykeln åkte fram. Här är det grabbarnas första cykeltur för i år. Har scrappat med Bo Bunnys serie "Gabrielle". Dessa papper har en massa härliga små fjärilar som passar utmärkt att klippa ut som dekorationer. Har gjort bannern av tyg som jag kladdat akrylfärg på. Blommorna har jag snurrat av papper.

Idag är det dessutom söndag och en ny söndagsbilaga av Allt om Scrap ligger ute. Idag scrappar vi gamla papper och drar vinnarna i vår kommentarstävling. Kika förbi där vet jag =). Du hittar den här!

Idag är det dessutom 1:a maj... och jag måste deklarera. Mycket avancerat... några knapptryckningar och så är det klart =). Sen blir det fika hos en väninna. I morgon är det dags för jobbet igen. Det känns lite märkligt eller snarare ovisst. Har inte varit på jobbet på tre veckor då jag tagit hand om min dotter. Lämnade dessutom jobbet väldigt abrupt mitt i skoldagen och kastade mig på en buss till Piteå.... så jag har ingen aning om vad mina elever gjort de senaste veckorna. Det kan jag säga är en mycket märklig känsla för en lärare som gärna vill ha koll på allt! Men det ger sig väl när jag kommer på jobbet. Det som känns motigt nu, är att jag fick skjuta upp alla utvecklingssamtal och föräldramötet.... så jag har lite att ta igen nu i maj... då man egentligen vill göra andra saker. Men det blir nog bra med det också. Nu ska jag iallafall ta och fixa deklarationen. Tack föra att du kikade förbi!


Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Åh så fint! Som allt du gör. Lite till av de vackra papprena får du i ditt majkit! =) Jag älskar dina snurrade blommor, men du minns säkert vilket sjå jag hade med dragspelsblomman så en sådan här har jag väl inte en chans att få till. ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för titten å välkommen tillbaka... :-D

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Hittade en sida när Du ska få användning av virknålen:

  http://carinasvirkning.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Mmm, fint med den dova färgskalan! Gillar bannern med akryl:)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)