söndag 17 juni 2012

"Jag är bäst i världen"

Igår skrev jag om hur illa det gick för mig att scrappa. Hur idétorkan bara dammade som en gammal vind. Jag vill så gärna skapa men det har varit helt omöjligt i två veckor (med undantag för ett alster som gick igenom censuren ;) ). Det blir bara fult och fel och jag är inte nöjd. Många papper har åkt i soporna, men igår hittade jag en kul utmaning inne hos Skrappehuset. Ingvild Bolme är gäst hos dem och har "hittat på" denna utmaning som går ut på att använda två eller flera foron i en serie, där ett eller flera foton formklipps och kliver ut i en "värld".  Något som Ingvild själv behärskar till fullo! Hennes layouter är som sagoböcker.

Så jag tänkte helt enkelt så att om jag gör något som är helt utanför det jag i vanliga fall gör så kanske mina blockeringar släpper... och det gjorde det ;). Förutom denna har jag i helgen gjort två layouter till, men dem får ni se en annan dag. Nu till layouten som är gjort till Skrappehusets utmaning...


Vår son älskar fotboll och nu med massa EM fotboll på TV så har denna sport varit högaktuell hos oss. Han tränar med sina bollar varje dag. Skjuter höjdare, dribblar, skjuter mål och försöker hålla bollen i luften med fötterna. Detta har jag naturligtvis fotat ett antal gånger ;).  Så jag tog helt enkelt foton från ett sådant tillfälle till denna utmaning. Det svåra var ju att få till en miljö för honom att kliva ut i på layouten.... Men vi bor vid skogsbrynet och min trädgård är full med blommor, så det fick bli en blandning av det... för det är ju på vår gård som han leker med bollarna... Titeln då? Jo, den kommer av att min man frågade honom om det var Messi eller Zlatan som var världens bästa fotbollsspelare.. vår son svarade INGEN av dem. Varpå min man frågade vem han tyckte var bäst... och han svarar med sådan självsäkerhet " jag är världens bästa fotbollsspelare". Tänk om man som vuxen kunde ha den tron på sig själv....

Har lekt med Gesso, Pan Pastels och diverse stenciler och stämplar. Hittade massa roliga gamla Sassafrass djur och svampar i en låda som här kom väl till pass. Tack för att du kikade in.
Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Gillar massor:-) Fortsätt så;-)

  SvaraRadera
 2. Fantastisk nydelig LO med en flott scene og jeg likte godt bakgrunnen du har laget :) Takk for at du er med på utfordringen vår!

  Ida

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!! Här scrappas det också vääldigt lite. Men då mest pga tidsbrist ;) Ska bli spännande och se er nya trädgård i sommar...för vi hade då tänkt ta en tripp dit upp! Vi hörs!

  Kramar!
  ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 4. oij så lekkert!!!!
  Dette ble virkelig en hærlig LO - og så bra at du fant gleden med scrapping igjen da!!
  Skikkelig flott!!!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!!

  SvaraRadera
 5. What an amazing layout and the one in the blog post above also is just WOW!

  SvaraRadera
 6. Denne var jo bare fantastisk nydelig, mange glade farger med masse herlige små detaljer.
  Ha en fin scrappe sommer :)

  SvaraRadera
 7. Digger denne!!! For noen flotte farger du har brukt!! Kjempefin:)

  SvaraRadera
 8. For en fantastisk herlig fargebruk digger det , takk for at du er med

  SvaraRadera
 9. Så flott den ble - herlig mix av farger og materialer!
  Jeg så utfordringen hos Scrappehuset og vurderer alvorlig om jeg selv skal prøve meg på den...

  SvaraRadera
 10. En kjempeflott side!
  Likte godt de sterke og freshe fargene!
  Klem

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)