tisdag 12 juni 2012

"Sweet little Angel"

Äntligen har jag lyckats sitta och scrappa lite. Var verkligen i behov av att varva ner lite ;). Jag har varit så sjukt speedad med allt som jag vill ha gjort här hemma och allt som måste bli gjort på jobbet innan jag får semester. Har ju fått scrappiga paket med posten som bara legat och väntat på mig =). Dessa nya MME papper tex som jag shoppat hos Lilo och Mollys Scrapbooking. Blev en layout på minstingen i huset... vår lilla (b)ängel.

Blir ett lite kort inlägg idag då Jag fått finbesök från Norrköping =) Finaste vännen Lena är och hälsar på några dagar. Jag sitter här och skriver och hon "övar"sig på att  "måla stämplar" som hon själv uttrycker det ;)... färglägger skulle ju jag säga då.... Tack för titten!


Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Helt underbart som alltid. Otroligt fin bild!!! Gillar ditt sätt att få detaljer att "kika fram"... sånt lyckas jag aldrig med :)

  Har lust att göra lite layouter faktiskt men har inte riktigt tid med det för har en hel del kort och annat som ska göras först :) Lär väl bli höst innan jag hinner med layouter igen :) Nåja jag får kika in här och inspireras av dina så länge :)

  Har ni fått sommarlov ännu? Här är det avlutning i morgon.

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 2. I just love this, of course I do. I love everything you create. I pinned this to one of my boards, just fyi :) Have a great day!

  SvaraRadera
 3. Wow the layering is amazing!! Love the banners at the top.

  SvaraRadera
 4. this is a beautiful page with great layering!

  SvaraRadera
 5. LOVE your page!! Great layering and color combination!! and that photo is so cute!!

  SvaraRadera
 6. Så lekker!! Herlig bruk av blomstene:)

  God helg:)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)