onsdag 19 september 2012

De små stunderna i livet =)

Hallå världen =) Igår kväll var jag så trött och less så jag gick in på mitt rum och pysslade... det blev en layout bara för att... med papper från The Scrapcke. Papper som jag beundrat och längtat efter att ha i min ägo. Nu har jag det! Beställda från USA. Bara att få denna stund ( 1 timme) och färdigställa denna layout gav mig energi. Fotot på mig och Sam har jag scrappat förut, men tog det igen för att jag kunde ;).


Det kändes som dessa papper scrappade sig själv och det gick fort att göra denna klar. Ibland är det skönt att använda papper som är "färdiga". Rörde inte en enda mistflaska, stencil eller stämpel... rätt bra jobbat eller hur ? Bara färgerna i dessa papper gjorde mig glad igår. Idag är jag också trött, men ska till stallet och rida och vet att det kommer ge mig energi!
Har inte riktigt landat i min nya arbetssituation som är rätt annorlunda mot de klasser jag haft tidigare.  Mycket nytt att ta in och lära sig samtidigt som undervisningen ska bedrivas på som vanligt. 


Tack för titten!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Så läcker LO, och vilket härligt foto! Jag älskar många "färdigscrappade" papper, men jag beställer dem och sedan ligger de där. Superfina, men liksom FÖR färdiga. Du fått ihop det helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 2. Denne var lekker Maja!! Nydelig scrappet - og bildet er flott:):)

  Håper du får masse energi resten av uken:)

  SvaraRadera
 3. What a wonderful page Maja!!
  Love the colors!

  SvaraRadera
 4. Men vännen, inte behöver du beställa papprena i USA! du hittar dem easy peasy i alla de polska online butikerna. Går geschwindt att beställa utan problem! Precis så här kan jag känna efter en period av mixed media på längden och tvären, suget att skapa bara för att och utan krav på färger eller sketcher. Papper kommer alltid att vara bäst!! SÅ fin layout Maja, en riktig vitaminkick!! xoxox

  SvaraRadera
 5. Så vacker, och så otroligt vackra papper. Som vanligt har du verkligen fått till det med dekorationer och foton.

  Ha det bäst! Kram

  ps... har beställt lite Primas papper (har visserligen redan nu ... från två serier som jag knappast använder...) och tänkte försöka härma din underbara stil lite hehehhe... bara så du vet ;D Det lär nog inte bli någon direkt lift... :)

  ps nr2... Har du kommit på någon liten present? ;)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)