söndag 2 september 2012

"Spirit" Nytt ord hos BITW

Hakade på utmaningen inne hos Bird is the word där ordet denna gång är "spirit". Jag har scrappat min äldsta dotter som än i dag fast hon är vuxen är så fri och lekfull i sitt sinne... som ett litet litet barn ibland ;).
Har lekt med lite nya Prima papper. Här serien "Romance Novel" och lite andra äldre dekorationer jag hittade i mina lådor. Förvirrad som jag är så har jag beställt samma papperserie hos två olika butiker.... men det är tur jag älskar Prima, så de lär gå åt ;). Mask/stencilen jag använt är också från Prima.

Missa inte att kika in hos Allt om Scrap idag där Ami bjuder på en fin skiss som några av oss tolkat. Klicka på loggan så hamnar du rätt =)
Tack för titten!
Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. HI.. Yes she does look like a free spirit! love the design of your page.. and thanks for joining in at BITW!!

  SvaraRadera
 2. Underbar layout! Gillar hur du placerat den svarta fågeln som ett 'eko' av motivet i fotot, altså dottern :-). Mistningen ser ochså super snygg ut. Så mycket att titta på!!

  SvaraRadera
 3. Härlig! Du kan verkligen, förutom göra underbara layouter, fånga dina barn på bild. Tillsammans gör det verkligen unika härliga konstverk som kan beundras i lång tid framåt :)

  Ha det bäst! Kram!

  Oktober närmar sig, kul :)

  SvaraRadera
 4. Så utrolig stilig denne ble ! Herlig med de blomstene i hjørnet og rammen du har tegnet!

  Ha en flott kveld.

  klem

  SvaraRadera
 5. I adore your layouts and your fabulous style!
  Thanks for playing along with us at BITW
  hugz
  irini

  SvaraRadera
 6. Helknasigt vad Blogger strular idag. Skrev ett långt inlägg som bara försvann i cyberspace. Säger som Päivi här ovan, du lyckas verkligen fånga dina barns personligheter i dina foton. Man blir alldeles för gammal för litet bus och en free spirit har ju det alltid litet roligare. En sådan tur att du beställde dubbla uppsättningar, ryktet säger att Prima inte kommer att köra omtryck av sommarens papper. När de är slut, är de liksom slut! Tjingtjong!

  SvaraRadera
 7. Maja love your work! another gorgeous page ...thanks for playing along at BITW

  SvaraRadera
 8. så fint med misten her, og fargene :)

  Takk for at du ble med oss i BITW :)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)