tisdag 3 februari 2009

Första bloggparty bidraget..

.... har jag nu gjort.. å det blev till Mahlins färgutmaning med wellpapp... gillar ju såna, färgutmaningar alltså =)... Ni glömmer väl inte att spana runt i alla bloggar som har utmaningar nu under februari.. Å så deltar ni också eller hur?? Alla länkar och min utmaning hittar ni i inlägget nedanför detta....Dom här fotona har legat länge och väntat på att få bli scrappade... men har som inte riktigt varit redo för dom.. men nu föll det på plats.. Leo älskar bilar, å det är väl ingen nyhet.. så gillar han datorer också.. å framför allt att få sitta och kika på bilar av alla det slag på youtube... han kan sitta hur länge som helst.. bara någon klickar fram en ny film =D.. min barnvakt när jag ska laga middag... Här i denna LO fick jag dessutom användning av en massa gamla saker som bara legat. sassafrass knappar och blommor med knapp i.. Känns bra att tömma lite på lagret nu när allt nytt börjar trilla in i butikerna.. såna saker som man bara måste ha ;-)

Här en liten close up på dekorationer på "hög" som någon uttryckte sig =).. Tokdiggar alla sassafrass chipboard grejer.. å här fick fjärilen komma med. Nä ni, nu har jag inte tid att sitta här längre.. mina små vilddjur har nåt fuffens för sig..

11 kommentarer:

 1. jo, det är väl så, att när det är som jobbigast, så vänder det. Och han är ju åtta månader nu, så det går säkert åt rätt håll.
  Sköt om er. Kram Carita

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg lo, gillar detaljerna! =) Roligt att du är med & lottar oxå, jag ska hålla tummarna för dig! ;) Roligt att du liksom jag har många barn! Är du hemma med barnen om dagarna? Vi har ju faktiskt inte så långt till varandra å det skulle vara superroligt att träffas någon gång! =)

  Ha en bra dag, kramar

  SvaraRadera
 3. Hej hej...superfint. Jag är ju me helt såld på sassafrassen och petar gärna in dom både litehär och där. Exempelvis igår blev det lite av den varan. Jag började glatt med ditt rosa bidrag jag. Så jag har ett rosa kort hemma som jag ska hem och knäppa kort på! :)

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg layout, så många fina detaljer!

  SvaraRadera
 5. ÅÅh, wow, så snygg!!! Älskar alla detaljer - så tur att du har gamla gömmor vi nu får se dig använda...det blev ju hur bra som helst!!!
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Så läcker! Älskar alla dekorationer som du använder!!

  Håller på att knåpa på ett bidrag till dn rosa just nu.. :)

  SvaraRadera
 7. Supersnygg lo!
  En klar vinnare ju =)
  Kom och gör min nu ;)

  SvaraRadera
 8. Jag gillar också Sassas papper och dekos. Man blir lite glad av dom på något sätt!
  Lon är så fin och jag ler för jag minns när Elias kollade på John Deere reklam i datorn. Överlycklig!
  Som din lille :-)

  SvaraRadera
 9. Wao, så läcker! Du har en utmaning hos mig! Kramar!

  SvaraRadera
 10. Som vanligt så har du gjort en helt fantastsik LO! Gillar verkligen ditt sätt att dekorera på. :)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)