torsdag 5 februari 2009

Lite skåpmat...

I brist på nya alster, då det inte blev nåt scrappat igår kväll, så lägger jag ut två saker jag gjorde åt scraplyckan som gäst dt... Gillar vespa stämpeln som då finns i butiken såklart ;-)


Här är det Moa som poserar på moppen... hon fyller 15 nu i april... så till sommaren kan hon fräsa omkring på denna...Sen ett kort.. jag är ju inte kortmakare.. men detta kort vart jag faktiskt supernöjd med... Det mesta går ju då att hitta i scraplyckans butik...
Nu ska jag laga sen lunch till mig och sonen... han treåringen... han har inte velat äta förrän nu för han har gjort "moeleva"...

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Verkligen fina alster! =) Vad roligt att du har varit gäst-dt! =) Jag bor i Östersund så det är inte så långt..

  Ha det gott, kramar!

  SvaraRadera
 2. Gillar dina vespa alster!

  LOn i mammas trygga famn är jätte fin, *gillar*

  SvaraRadera
 3. Åh, så snygga alster du lagt upp, speciellt "I mammas trygga famn". Men vespa-LOn är oxå för underbar! Vilken stämpel... Och grattis till dt-platsen!!! :) Så fantastiskt roligt *dansar runt lite med dig* Mycket bra val av Malin :)
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack så mycket! Allt känns så bra, förutom lite fog-ont som inte vill gå över!
  Vilka fantastiska saker du skapar,önskar att jag oxå kunde...
  Stora kramar Annelie!

  http://anneliehojland.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. De här är vespa-korten är urhäftiga. Kollade in dina dt-alster innan jag köpte mina stämplar från Scraplyckan. Vespen, Thunderbird och besinpump. Annorlunda och coola stämplar som jag kommer använda mycket. Har lagt ut dem på min blogg också. Bara älskar dom!!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)