onsdag 25 februari 2009

tävlings bidrag Creative Scrappers

Hittade för ett tag sedan en tävling inne på Creative Scrappers, där alla skulle scrappa samma foto. Jag tyckte det verkade spännande så jag hakade på. Man fick mixtra med fotot hur mycket man ville.... vilket jag också gjorde =).... Fotot är taget någonstans i Canada på en sjö där pimplare ställt upp sins små "hus". Fotot var i orginal i dagsljus, men är just nu lite less på vinterbilder, har blivit några såna till tidningen... så jag gjorde en "disco" variant =DGillar min stora snöflingestämpel väldigt mycket! Tycker den blir såååå fin på vinter LO:erna. Klipte isär fotot i mindre bitar och monterade det lite som ett collage. Tror inte jag har någon chans med denna egentligen, den är för utflippad. Men jag hade kul när jag gjorde den =).
Röstningen pågår nu fram till på söndag...
Så vill jag påminna er om att tidningen Allt om Scrapp söker dt. Tycker du om att scrappa, har många ideer och kan tänka dig att även skriva artiklar ska du genast klicka här och läsa mera =).
Det är ju inte riktigt ett vanligt dt uppdrag... utan mycket roligare (om ni frågar mig =D).
Nopp, nu ska jag äta frukost, sen blir det att skjutsa Ina till skolan.... Kommunikationerna här ute hos oss är i princip obefintliga å hon går på gymnasiet inne i stan. Så det är bara att agera taxi Lunde ;-)
Tack för att du tittade in hoppas du/ni får en fin onsdag......

9 kommentarer:

 1. Härlig LO! Jag gillar de starka färgerna!


  Ang. DT-uppdraget. Får man scrapgrejer eller måste man använda sitt eget material? Jag skulle kunna tänka mig att vara med om man får gratis material ;-)

  SvaraRadera
 2. Som svar på din fråga om material som dt på tidningen... vi tar eget material, men jobbar för att få företagssponsring för dt... men än så länge så är det ens eget förråd som gäller. För min del spelar det ingen roll. Jag scrappar ju ändå och gör de layouter jag ändå skulle göra, sen att några hamnar i tidningen gör ju inget ;-)

  SvaraRadera
 3. Häftig LO :).

  Kramar från taxi Strindberg ;)!!!!

  SvaraRadera
 4. Ojj så häftig LO. så speciell och annorlunda men ändå så magisk på nåt sätt...KLART du har chans att vinna...Ska springa dit o se om jag kan rösta...;-) Vem vet kanske DU får min röst*hehe* Kramar

  SvaraRadera
 5. Oj så himla fina saker...Så duktig DU är! Denna bloggen gillar jag...

  Mija

  SvaraRadera
 6. häftig! älskar verkligen vad du har gjort med fotot! även det ska på nåt sätt försöka få plats i minnesbanken... hoppas du vinner! *håller tummarna*

  SvaraRadera
 7. Åh så mysig!
  Blev sugen på att klippa sönder kort :o hihi...nej, med scrapsakerna i lådor går det inte så bra, men sugen blev jag. Tack för inspiration :-)

  SvaraRadera
 8. Men du, det är klart du har chans att vinna.
  Übersnyggt!!!

  SvaraRadera
 9. Men så rolig idé att klippa itu fotot och göra ett collage!! Kommer HELT klart att liftas!! Älskar färgerna, en sådan läcker LO!!
  Kram!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)