lördag 12 december 2009

Hurra hurra hurra =)

För idag är det min födelsedag =)... mer om den snart! Visar först en Lo som jag gjorde till Brunkullans tävling, där man skulle lifta någon ur dt. Jag liftade Alex. Denna LO. Vart väl sådär nöjd med den... men visar den iaf. Bara för att jag gillar fotot på mig och tjejerna. Det är när jag ser dom jag inser att jag ÄR "äldre" "gammal" "tant" eller what ever =D.. men i min hjärna och inombords blir jag nog aldrig äldre än 23 =P
Lite detaljer då...Detta fina halsband fick jag av min familj i morse. Gjort av sötaste Therese som har TLN-design. Kolla in hennes sida här.Å inte nog med det igår damp det ner ett kort också.... från sötaste rara Malin/Majamelon. Tusen tack vännen för det underbara kortet!!Nu ska jag äta lite tårta och dricka kaffe =)

7 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Lätt dag att komma ihåg 12/12 ;o) Vackert halsband du fått av familjen! Hoppas du har/haft en bra dag!

  Hälsningar från Norr
  Päivi

  SvaraRadera
 2. åh hipp hipp hopp hurra för dig som fyller år!! Hoppas du haft en toppen dag coh rackarns snyggt halsband du fick också!! Hurra hurra!!!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen! :-)
  Hoppas du haft en härlig dag tillsammans med nära och kära.
  Kram Karolina

  SvaraRadera
 4. Åhh grattis i efterskott! Hoppas du hade en härlig dag, hade gott! kram

  SvaraRadera
 5. Stort grattis på födelsedagen!!!
  Hoppas du hade en bra dag:-)

  SvaraRadera
 6. Hoppas du hade en riktig mysig födelsedag!! Och vilket snyggt halsband! =)

  Kramis

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)