måndag 21 december 2009

Skam den som ger sig =)

Mitt i allt julstök och magsjuka så var jag bara tvungen att scrappa lite... Beställde ett tävlingskit från Stellas till superduper tävlingen.. men vet inte riktigt hur jag tänkte.. Köpte ett romantiskt kit och tänkte nog att det skulle vara lite såna romantiska papper, men inte nödvändigtvis med betoning på kärlek och bröllop.. Tur att man får lägga till själv en massa.. för denna är väl allt annat än romantisk =D. Denna är till utamningen där ett citat skulle finnas med, 4 mönstrade.. ser ut som 5 på min, men har använt en fram och baksida på ett av papprena. Sen skulle också band och minst 4 foton vara med.

Å så vräker vi på med detaljbilder ;D

Denna fotoserie är från när Samsi kämpade på under koncentration varvat med ilska för att få på sig mina skor! Minen när han lyckats är obetalbar =D. Denna lilla historia har jag skrivit på den bruna tagen som man kan dra fram. Har medvetet när jag fotat låtit fotona bli suddiga för att rörelsen skall synas.

Vet ni... i morgon är sista jobbdagen... ska bli sååååååå skönt med jullov. Vet inte vem som behöver det mest.. Jag eller barnen =D. Å vi ska ha en sådan där underbar lugn och stilla jul... inget flänga omkring och hälsa på hos folk, dom får komma till oss istället ;D. Vi ska bara vara hemma..... mmmm.... längtar!! Men innan det har jag en hel del att fixa. Allt jag skulle ha gjort i helgen blev inte av pga av magsjuka =(. Men det blir nog bra med allt.. julen kommer hur som haver och det jag inte hinner får vi helt enkelt klara oss utan. Tänker inte göra slut på min energi.. det viktiga är ju att få njuta och vara tillsammans. Å vet ni en sak till.... i morgon vänder det =)... vi går mot ljusare tider!! Tack för titten!


Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Jättefin Lo.
  Hoppas nu att ni får vara friska så ni kan njuta av lovet.
  Önskar dig & de dina en härlig julhelg!

  SvaraRadera
 2. Härlig LO med fina foton. Jag får litet 70-tals känsla av den. Kanske är det färgerna och formen på blommorna som gör det. Själv har jag legat däckad i förkylning hela helgen så jag har också en massa ogjort ännu. Julen lär nog komma ändå :-) Ha en riktigt fridfull och skön jul! Kram, Pyzzlan

  SvaraRadera
 3. Det där e vad jag kallar romantik! Helt i min stil alltså! :-)
  Coolt att du låtit tröjan behålla färgen å resten svartvitt!
  Måste åxå säga att jag gillar din Koraff längre ner.. hi hi.
  Ha en fantastisk jul!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig Lo. Underbart hur du har fått fram de sv/v bilderna genom att använda så mycket färg runt om. Hoppas ni får en lugn och mysig jul. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig LO!
  Och det låter som ni kommer få en jättemysig jul, jag håller alla tummar för att ni ska slippa magsjuka.. inge roligt alls!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. ha, ha då köpte vi samma kit med samma reaktion och förväntningar:) Kanonfint blev det i alla fall! God jul och många kramar!

  SvaraRadera
 7. Får 70-tals känsla av denna helt Underbart läckra layouten!
  Hoppas ni har kryat på er riktigt nu och får en skön och mysig Jul!

  God Jul från oss alla till er alla!

  Julkramar/Cattis

  SvaraRadera
 8. Jamän! Jag glömde ju tacka för det ursöta julkortet! =D Tack!

  Kramkram!

  SvaraRadera
 9. Härliga färger och stil!
  Krya på er så julen blir bra nu.
  Kram och God Jul!

  SvaraRadera
 10. Jätte fint LO!!! Du har då kameran alltid i rätt ögonblick i handen :o)

  Hoppas att ni nu mår bra och får en riktigt avkopplande och GOD JUL!!!!

  Kramar från norr
  Päivi

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig LO i retro-färger!
  Underbara "action" bilder som fångar ett steg i utvecklingen!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)