måndag 21 februari 2011

Glasögonormar?!

Igår visade vi hur vi i teamet på Allt om Scrap tolkade shabby chic. Det var rätt olika faktiskt. Missade du söndagsbilagan igår så rekommenderar jag att du glider förbi och kikar på allt det vackra. Så här vart min tolkning. För mig är shabby chic dammig gammal vind med romantiska inslag. Har därför "smutsat" ner min layout med distresser och chalk.


Ett litet frosseri i detaljbilder ;). Kunde inte välja ut någon av detaljbilderna till tidningen, så det blev ingen. Visar därför alla här istället  =P. Är hemma från jobbet idag. Vabbar med Sam och hämtar igen mig själv efter magbesvär och migrän. Sam är också bra i magen nu.. men 48 timmar skall passera innan han får återgå till dagis. Inget upplyftande att besöka min blog och bara läsa om sjukdom och elände. Hoppas iaf att layouten var till lite glädje. Nu ska vi mysa resten av dagen... Vad gör du på en måndag? Tack för titten!


Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Det är upplyftande Maja att se en sådan fin LO en tidig måndagsmorgon! Hoppas ni kryar på er och klok mamma som tar en extra dag med barnen! Säger jag som ständigt är med dessa små kryp nja 6 åringarna iaf

  Kramen Aase

  SvaraRadera
 2. Tjo!
  Härlig lo, underbara färger och underbara bilder. Hoppas du och Sam får en mysig dag. Kram!

  SvaraRadera
 3. Superfin! Gillar de mustiga färgerna och papperspåsen som fotomatta=)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin!! och vilka fina detaljer...

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. O ja, den var till mycket glädje den här! :-) Jättefin! Gillar den smutsiga looken. Din design är som vanligt helt fantastisk. Så välbalanserad. Från former och färger till placeringen av dekosar. Du har ett bra öga för det här du ;-)

  Har också varit (och ff är) sjuk. Har haft över 40 graders feber! Det var länge sen sist jag var så däckad... Men det var skönt att sova en massa :-)

  Kramar på dig gums!

  SvaraRadera
 6. Oh hoppas ni är friska nu Maja!!
  Vilken vacker Scabby Lo...gillar ditt färgval loads and loads!!
  tack för alla dina söta ord hos mig!! Blir jätte glad men är själv lite dålig på att hinna gå och ge fina ord tillbaka!!
  En stor varm kram till dig
  Lina

  SvaraRadera
 7. Såååååå läcker!!Du får alltid till det med färger och upplägg! Och fotona är ju urgulliga! ♥

  Kramelikram!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)