söndag 2 oktober 2011

This moment

Har landat hemma igen efter n härlig helg hemma hos Cattis och hennes familj.... Regnade gjorde det inte hela dagen så då blev det fotografering av layouter jag gjort i helgen. Det ni får se idag är min tolkning av skissen, som jag spegelvänt, och journaling inne hos Once Upon A Sketch. Ljuvliga Prima papper på denna då =)

Denna gång skulle dokumentationen handla om två tillfällen den gågna veckan som jag värdesätter. Nu har det inte hänt så mycket den gågna veckan... men det jag verkligen värdesatte under veckan som gått ( då jag var sjuk) är mina små barn som visade sådan hänsyn. Med två grabbar i huset 3 och 5 år så är det oftast väldigt livat. I alla lekar ingår en massa ljudeffekter!! Men när jag låg däckad i feber och migrän och pappan jobbade kväll var de så tysta och snälla och tog hand om mig. Det andra som jag är så glad över den gågna veckan är den kärlek de små visat varandra. Hela veckan har varit hyfsat friktionsfi, vilket heller inte tillhör vanligheterna. Den större brukar vara en riktig retsticka och den mindre skriker då  som en bransiren!!! Men de har varit så snäll med varandra. Så det är det jag skrivit om. Två saker jag verkligen uppskattar från veckan som gått. Kanske ska jag vara sjuk oftare ;)
Det är skönt att det varit lugnt med de små då det stormat på annat håll... Nu ska jag bara softa och ta det lugnt och invänta Gustavsson 3tr. Trevlig söndag kväll på er och tack för titten!!


Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Love your choice of colors and the layering!
  Thanks for playing along with us at OUAS!

  SvaraRadera
 2. Awesome work! Love what you have created with the sketch. Your colours and details are awesome. Beautiful! Thanks for playing along with us at OUAS.

  SvaraRadera
 3. I love your design and all that stitching gives such a cool effect!!! Stunning page!!!!!

  SvaraRadera
 4. Gorgeous layout...love love love the stitching!!
  Thanks for playing along with us at OUAS!

  SvaraRadera
 5. Wow! I sbasolutely love everything about your lo! Beautiful flowers, colors and sewing! Looks gorgeous! Tks. for playing along with us at OUAS!

  SvaraRadera
 6. I love your beautiful page and take on the sketch! Thank you so much for joining us at OUAS!

  SvaraRadera
 7. Such amazing colors and stunning work! Great take on Nadia`s sketch! Thank you for playing along at OUAS! ~Gerry~

  SvaraRadera
 8. This is just too beautiful - I love the way you have used the sketch & your style is too fabulous - thanks for playing at Once Upon a Sketch :)

  SvaraRadera
 9. Underbar sida Maja.Visst får man hopp när de små monstren uppför sig på detta viset,..haha...
  Gillar din fina tolkning av skissen.
  Thanks for playing along at OUAS!!

  SvaraRadera
 10. This is so Beautiful!!
  Thank you so much for joining us at OUAS!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)