tisdag 6 januari 2009

Back to basicDenna har jag gjort för ett tag sedan.. lekt med papper... bloggar den nu...
Har suttit och pyzzlat massor de senaste dagarna.. men det är inget jag kan visa just nu så därför får ni se denna. Uppgiften var att scrappa uten dekos... eller dekos mna gjort själv. Här ville jag få fram den vintriga december känslan. Fotot är på min äldsta dotter, taget några dagar innan jul, precis då det är som mörkast. På fotot har jag skrivet några rader ur en sång jag brukar sjunga med mina elever kring lucia. Tyckte det passade bra till fotot. Rubriken är lite dubbeltydig... ;-)

10 kommentarer:

 1. Riktigt, riktigt snygg! Verkligen en vintrig, krispig känsla :)

  SvaraRadera
 2. Ah verkligen en läcker LO! Så fina färger! Och vilken utmaning att inte ha några andra dekorationer än papper! Det skulle jag nog aldrig klara.. Hi hi..

  SvaraRadera
 3. Underbar LO, det är så kul med "back to basic" mellan varven. Ger verkligen ett kyligt intryck (på ett positivt sätt). Tokälskar blommorna!!

  SvaraRadera
 4. Jättefin layout!!! =) Japp, lite hemlisar har man allt. Ialla fall ända till nästa söndag! Hoppas jag orkar scrappa lite ohemligt ikväll så jag kan få lägga något i bloggen! ;)

  SvaraRadera
 5. Nydelig!!! De blomstene dine var skikkelig flotte!!:)

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad fina saker du gjort!!
  jo, jag har börjat scrappa, tillsammans med min mor, som haft material i något år men aldrig kommit igång. Så vi gick helt enkelt en kurs i höstas o ska fortsätta nu efter jul.
  Jag har ju alltid älskat fotoalbum, och jag har tränat i höst, för nu kommer mitt verkliga mål, att göra varsitt album åt killarna från vår Thailandsresa. Det blir nog ett långt projekt.
  Ha det gott. Carita

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Gillar dina pappersblommor mycket! =)

  Kramis!

  SvaraRadera
 8. Så vackert! Dom blommorna var ju bara så läckra!

  SvaraRadera
 9. Jättefin LO!

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)