måndag 11 maj 2009

Intet nytt under solen

Idag får ni se lite gamla layouter... har inte gjort något nytt... men sitter å syr egna papper... SÅÅÅÅÅÅ ROLIGT =)... så snart kommer det nog någon färdig lo också. Dessa är iaf gjorda till tidningens söndags bilaga. Vi var ett gäng (tre) designers som fick var sitt kit från Magdas att skapa av. Å det var då en utmaning.... för själv skulle jag aldrig ha köpt dessa papper... men det är ju en del av utmaningen.... att kunna scrappa även det som inte med en gång faller en i smaken. Den första Loen här är den jag blev riktigt nöjd med. Gillar också fotot väldigt mycket.


Den andra här gillar jag egentligen inget vidare alls... Tycker bakgrundspappret är roligt... det är en massa glitter på det också, fast det syns inte.. däremot tycker jag inte jag lyckades så väl med loen... ville väl för mycket =D.... Jag kommer aldrig få mitt bröllopsalbum scrappat... får alltid sån prestationsångest när jag tar i de fotona. Har scrappat nåt foto innan... men iget jag känner mig 100 nöjd med. Det är tur man kan printa ut nya kopior på fotona ;DSista loen på Lille Samsi vart väl helt ok... men det är svårt att gilla en lo super mycket om man inte är kompis med papprena. Gillar iaf fotot och tycker fotot gick bra ihop med papprena.Det var dagens lo visning.... Om du vill botanisera mera bland mina alster tycker jag du ska hoppa på min bloggcandy..... kolla här. Önskar er alla en fin start på denna vecka. Tack för titten!
Kramiz Maja

13 kommentarer:

 1. Jättefina layouter alla 3..Men håller med om att ibland blir man inte nöjd.. Särskillt om man inte väljer papper själv.Men jag tycker du lyckades jättebra med dom. Gillar extra mycket den sista fördet var en sån kul rubrik..hihi..

  just, det, det är en Martha Stewart-punch som jag har gjort hjärtana med..

  =)Hoppas du får en bra vecka!

  kram kram!

  SvaraRadera
 2. Snygga alla 3 men jag kan førstå att det ær en utmaning att scrappa med papper som man inte valt sjælv.
  Den sista var ju bara så hærlig! Snyggt dekorerad och underbar rubrik! :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du har lyckats riktigt bra! Men jag förstår vad du menar, man känner sig lite smått förvirrad när man ska scrappa med sånt man inte är van vid!
  På den första layouten gillar jag särskilt blommorna! Det är kul med lite egenhändigt gjorda dekorationer. Bröllopslayouten tycker jag är jättefin! Så himla fint med allt det röda. Och den sista är ju bara så söt!! Älskar den mönstrade cirkeln mot den vita bakgrunden. Så enkel, men ändå så snygg LO! :)

  SvaraRadera
 4. Tycker också att alla är fina men min favorit blev klart den sista! Sååå underbar!!

  SvaraRadera
 5. Jag tokgillar alla tre!!! Men förstår känslan... Min favvo är nog lille Sam, och hans hand. Me so very, very looove!!!

  Låter så kul och så kreativt att sy egna papper!!

  Kramarna!!!

  SvaraRadera
 6. Alla tre faller mig på läppen, underbara! Den övre är så galet snygg, ren o med ett vackert porträtt.

  Håller med om att bröllopsbilder är svåra. Har inte tagit mig an mina ännu. De har åkt fram o åter! Och har man därtill papper som inte riktigt faller en i smaken så är det ju riktigt svårt! Fast upplägget på din bröllopsLO är så snyggt och fokuserar på fotot.

  Den tredje är skitsnygg och den är det skarp liftvarning på. Gillar allt o inte minst temat o titel!

  Kram =D

  SvaraRadera
 7. De är fortfarande jättefina - gillar den på Sam bäst. Kram

  SvaraRadera
 8. förstår känslan.. man på nåt sätt krystar fram en LO om man inte riktigt njuter av papprena på vägen.. men resultatet blev väl inte så tokigt! visst, det skriker inte riktigt "maja" om dem, men inte är de fula på nåt sätt! gillar speciellt mycket den sista med lille Sam! vilken sötnos! bröllopsalbum.. ja du.. det var väl det jag egentligen ville börja med när jag skulle testa å scrappa.. har fortfarande inte rört en enda bild! vet inte varför.. tar liksom stop innan jag ens börjat :-) känns som lite för stort projekt att ge sig på..

  längtar efter att se dina sydda papper! förväntningarna är höga ;-)

  kraaaaaaam!

  SvaraRadera
 9. "Hej hej handen" är underbar! Både rolig och ljuvlig på samma gång :-)
  Kram.

  SvaraRadera
 10. Grrrrrattis till vinsten av deltävlingen i Scrapjakten!! Och liksom så där grymt rätt!!! *boppar runt*

  Du råkkar!! :)

  Kramarna!!

  SvaraRadera
 11. Gillar dem!
  Särskilt den sista med Samsi!

  Fast det kan vara jättesvårt ibland när man inte får bestämma själv, men som du säger en extra utmaning.
  Man lär sig se på ett annat sätt också.

  Kram

  SvaraRadera
 12. De blev ju jättefina! Hej hej handen är ju helt underbar =) Roligt att se vad du skapar med papper som du inte valt själv. Fint som vanligt är resultatet.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 13. Håller med om att det är svårt att känna sig nöjd med en LO om man inte riktigt gillar materialet, men det är ju det som är den knepiga utmaningen med att vara DT:-) Tycker hur som heslt att de är jättefina och upplägget på den sista är bara för underbart!!

  Den sidan du gjort till Scrappers oxå, i senaste inlägget är jättefin!gillar lugnet i den..

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)