tisdag 22 september 2009

Två till från Umeträffen =)

Dessa två layouter vann jag pris med... vet inte riktigt vilka placeringar egentligen, då jag inte var kvar så sent på lördagkväll... men tror att det är två andra pris. Ingen av dessa är jag så där super nöjd med... men jag fick ju fina grejer ;)
Den första var till en rosa monokromatisk utmaning där man skulle tänka på det rosa bandet. Jag tänkte då att det gäller att njuta av de små sakerna i livet, för man vet aldrig vad som väntar bakom knuten. Å vardagsnjutning för mig kan vara vackra blommor... Å så här vart resultatet. Rätt skrikigt =D



Den andra här nedan gjorde jag till en färgutmaning där man skulle scrappa i turkost och brunt... å har man inte bruna blommor är det bra med distresser och chalk ;D. Denna vart inte alls som jag tänkte i mitt huvud. Men jag gillar ju färgkombon å fotona på lilla Samsi.



Här får ni lite detaljbilder också..




Kul att du tittade in =). I morgon ska jag blogga de två layouterna från Umeå som jag själv gillar mest! Så välkommen tillbaka då. Nu ska jag bara vara mamma och njuta lite av mina barn innandet är dags att fixa med middagen.


Kramiz Maja

17 kommentarer:

  1. Supersnygga layouter!! Den i brunt och turkost blev en favorit direkt =)

    //Mia

    SvaraRadera
  2. Jättefina los! Tycker båda är superfina! Och grattis till vinsterna!

    SvaraRadera
  3. Oj vilken chock jag fick av den rosa! Den var stark i färgen :-) Den turkos-bruna smälter jag direkt för. Helt mina favoritfärger. Snyggt upplägg och gulliga foton också. Låter mysigt med träff :-)

    SvaraRadera
  4. Jättefina Lo`s!
    Den bruna är heelt underbar! ;)

    SvaraRadera
  5. Jätte jätte fina LO.s båda två juhh!! Men den undre LO.n är ju heelt UNDERBAAR!! Jag gillar den frenetiskt mycket!! Kraamar

    SvaraRadera
  6. De var ju jätte fina! Väl värda vinster!

    SvaraRadera
  7. Superfina!! gillar den turkosa och bruna mest!!

    SvaraRadera
  8. Grattis till vinsterna! Turkost och brunt är ju en skitsnygg kombo och du har verkligen använt färgerna väl! Den rosa är ju VÄLDIGT roooosa ;) men det som är så kul med att titta in här hos dig är att man aldrig vet vad man ska vänta sig och att du alltid vågar experimentera och tänja gränserna och testa nya saker/stilar! Inspirerande!

    SvaraRadera
  9. Hjälp va rosa! :-D Ja, skrikig var rätt ord.. hihi.. Den brunturkosa fick mig att "åååååh-a" Ljuvlig! Älskar färgerna och alla detaljer! Speciellt den handsydda ramen. Underbar! Grattis till vinsterna! Ska bli kul att se favoriterna idag! :-)

    Har tänkt på det där du sa om min stil.. att den har förändrats.. det känns faktiskt lite som det.. inte för att det har varit medvetet :-) Kul att känna att man utvecklas!

    Ojojoj.. har rätt mycket scraplust för tillfället! :-D Din energi måste ha smittats av! ;-)

    Stor kram på dig!

    SvaraRadera
  10. Trivsamt skrikig tycker jag om den rosa och Samsis LO är bara bäst - gillar snöret i biljetten och nätet i lilla, lilla bilden extra. Kram

    SvaraRadera
  11. Måste bara få säga att jag "diggade" din brunturkosa Lo jättemycket!

    Det var kul att träffa dig live och förhoppningsvis så blev du inte så skrämd av oss galna ume´scrappare;-)

    Ha en bra dag
    Hozzan

    SvaraRadera
  12. Äsch...attans då....nee ja ha ju inte hunnit vara fram med kameran ännu. Allt ligger i en schysst hög innanför dörren ännu! Attans. Men det kommer, det kommer. Hav tålamod...nu ha du ju iofs redan livesett allting jag gjort. Men men kika gärna in för här ska fotas..hm...i morron iallafall! :)
    Sya soon in i övik!!! Happy faces!!

    SvaraRadera
  13. Vilka härliga färger på dina LOs! riktiga färgklickar!

    SvaraRadera
  14. Å, jag fullkomligt älskar den brun-blåa! Såååå snyggt!
    Mycket välarbetad och fin:-)

    SvaraRadera
  15. Om jag minns rätt så vann du i rosa monokromatiskt och kom tvåa i turkost-brunt-utmaningen! Galet snygga är de iaf!

    SvaraRadera
  16. OMG!!! Helt Underbara!! Älskar färgerna och alltihop! ;)

    Kraaam!

    SvaraRadera
  17. Det kallar jag rosa=D Den brun/turkosa är helt fantastisk! Så varm och go=)

    Kram

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)