lördag 10 april 2010

Syskonmys

Ett CC bidrag... som först var tänkt till Brunssons... men kunde ju inte följa reglerna, så det blev till en utmaning på Scrappiz CC istället =D. Tycker dessa foton är så härliga på Moa och Sam. Lite vardagsmys mitt på köksgolvet. Det är där dom sitter stora som små när jag jobbar i köket. Stora kliv får man ta för att komma fram till kylskåpet.
Har fått lite dille på rosetter tror jag =D Kommer på mig själv att de finns på var och varannan LO. Önskar er alla en fantastisk lördag.. här ät vi stoooooor familj i helgen! Hela vår, några pojkvänner och så Cattis familj.. Så mysigt så!! Men vi är utan vatten =/. Lite mindre roligt. Så nu får Patrik bege sig till grannbyn och hämta lite. Hoppas ventilbytet strax är klart!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Jättefin, ovanlig LO med ovanliga färger också - sällan man ser den fina gröna färgen på band. Och så PERFEKT rosett du fått till!!!

  Beundran...

  La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Så himla fräsch och läcker. Har upptäckt att jag själv nästan aldrig använder enfärgad cardstock som bas... men det är ju så snyggt.
  Tack för den värmande komentaren i min blogg.
  Hoppas ni får trevligt idag! Hälsa Cattis!
  Cissi

  SvaraRadera
 3. Åhh vilken snygg, å vilka snyggingar på korten :D Riktigt läcker! Hade fin fint, Kramar P.S Du förresten, vet du hur jag ska göra för att handla på pyssellykckan, presentkortet som jag vann? Å hur mycket kan jag shoppa för?? :D .d.s

  SvaraRadera
 4. Så himla fina ungar du har!!!
  och dom har en duktig mamma med öga för färger, former och detaljer.Du är en inspirationskälla!!
  å Tack för idag, det var trevligt.
  kvällskramen!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga foton!!! Och LO:t underbart!!! Jag som oftast gör kort har faktiskt pysslat med ett LO ikväll, få se om det någonsin blir klart :oD

  Kramar från norr!

  SvaraRadera
 6. Åh, så fin! Bara älskar det prickiga bandet och swirlsen!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)