onsdag 28 juli 2010

Inrett och scrappat

Igår kväll tog jag mig lite scrapptid i mitt nya scraprum! men jisses vad ringrostig jag känner mig =D. Hittade en tävling inne hos pysseltagen som jag gjorde. Inte så mycket att säga om den... inget mästerverk direkt ;)





Har haft så mycket inredningstankar i huvudet nu under semestern. Vi har bott i vårt hus i fyra år och de två första åren fixade vi jättemycket med huset invändigt, för att få det så som vi ville ha det. Sen kom skrikbollen Sam och allt kom av sig. Pojkarnas rum och vårt sovrum blev som aldrig av att göra om. Men nu har vi iaf fått till grabbarnas rum. I sann före och efter anda så har jag inte städat på före bilderna ;D.... här kommer dom!







Så här blev det när allt var klart...


Sams spjälsäng blev ett skrivbord. I plastlådorna på Lack hyllan har jag och Leo sorterat in allt hans smålego.


Grabbarnas nya säng... tyvärr fick inte den resårmadrass jag tänkt ha till Sam plats under =(... så han får sova på madrass tills vidare. Det gjorde Leo i flera månader sen Moa skrämt honom med att hans utdragbara säng kunde gå av på mitten..


Nya Expedithyllor med förvaringslådor.

Jag vart så grymt nöjd med detta rum. Det kan ju aldrig bli fel med turkost ;P. Har beställt lite tyger från Stoff och Stil, så än är rummet inte riktigt färdig piffat. Ska sy vimplar, kuddfodral och en ny gardin. Ja det var allt jag hade att bjuda på idag. Nu lär det bli lite mer scrapalster framöver. Inredningen får vila lite nu... Tack för att du kikade in.




Kramiz Maja

7 kommentarer:

  1. WOW så snyggt! Vad lustigt, många detaljer är liknande dem i mina tjejers rum: loftsängen, förvaringslådorna, blomlampan från IKEA och så ska vi skaffa Expedithyllor dit också. Fast där går det mesta i rosa förstås (stränga direktiv från äldsta fröken, som dessutom önskar sig en egen tv - en prinsesstv också. Fast det går jag inte med på än;-)).
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Vilket fint pojkrum, har sagt det förr och säger det igen. Du är duktig på sånt där. Här har vi haft en härlig dag på stranden men nu regnar det, nästan skönt.
    Ha det så gott. Kram Carita

    SvaraRadera
  3. Det blev ju hur snyggt som helst ju!!! WOW!! Ska bli kul att se det irl längre fram! =)

    Ser framemot helgen...det blir ett gäng! =)

    Kramis!

    SvaraRadera
  4. Å vad snyggt det blev!
    Grabbarna är glada gissar jag?
    Kul, vad duktiga ni varit!

    SvaraRadera
  5. Kanske lite rörig LO för att vara du. Två fantastiska rum har ni ju lyckats fint med. Snygga och mysiga. Kram

    SvaraRadera
  6. Men så SNYGGT!!! Har funderat på vad jag ska ha för accentfärg (eeeh, till det vita) i mina minstingars rum men nu ser jag ju att jag ska ha turkost!!! Superfint!

    Gillar din LO men den känns inte riktigt som en Maja-LO, men fin är den! Kramar i massor!

    SvaraRadera
  7. Jätte fint har du gjort, ett toppen killrum ;)
    Kramis Aase

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)