fredag 16 juli 2010

Lite freestyle...

Denna har jag pysslat med i tre dagar.. Har bara blivit korta stunder vid scrapbordet. Men det har varit skön terapi. Det är mycket som händer här hemma just nu. Bland annat flyttar nu min andra dotter också härifrån, till sin pappa i Piteå. Känns ju i hjärteroten.. men det är nu hon ska flytta om hon tänkt det. Hon börjar gymnasiet och det blir en nystart för alla. Sen är det massa andra spännande skrämmande saker vi har att ta ställning till, men det får ni höra mer om en annan gång ;). Tanken var att detta skulle vara ett bidrag till Stellas juli tävling, men jag kommer inte in i galleriet där den ska laddas upp. Så jag struntar i tävlingsmomentet! Kul var den att göra iaf. Är du sugen på utmaningen kan du kika här.
Försökte vara lite mera freestylig på denna. Utmaningen lockade mig till det =).





Här har vi morse haft ett förlösande friskt kraftigt regn. Det var sååå mysigt att ligga under täcket med Leo och lyssna till smattret mot altantaket. Det var bara vi två som var vakna då. Luften känns så frisk nu! Men nu några timmar senare så börjar luften bli tjock igen... men jag klagar egentligen inte. Tycker vår sommar är fantastisk!! Idag ska vi dock inte göra så mycket roligt... Patrik och Tomas ska köra lite gamla saker till återvinningsstationen. Grejer som vi sorterat bort under den gågna vintern som bara blivit stående ute i carporten. Det är bla en gammal soffa som är aptung, så det gäller att nyttja ungdomens kraft för att få den från gården. Efter det blir det nog sjön igen!
Ikväll ska Leo få gå på bio med Ina och Tomas. Det blir hans biopremiär. Ni må tro att han längtar =).
Nopp nu är det färdigbabblat. Ut i solen och rensa ogräs! Tack för titten!




Kramiz Maja

12 kommentarer:

  1. oo den är ju underbar.. testa att logga in i galleriet igen..det tar ett tag innan användaren aktiveras därinne men nu var jag inne och kollade så nu ska du komma in =D

    SvaraRadera
  2. Hur cool som helst!!! =) Me like!

    SvaraRadera
  3. Men Maja, du är så himla duktig! Stolt som en tupp att ha dej som mentor....
    hoppas att du haft en bra sommar hittills. Nu har jag bara en vecka kvar sedan är jag oxå ledig. Jeppe jobbar med mej denna vecka och nästa. Han har skrivit ett meddelande till dej på tavlan...
    Vi måste ses snart!kramkram

    SvaraRadera
  4. WOW! Otroligt, otroligt snygg lo! Har inte haft någon lust att pyssla alls sista tiden men nu kliar det allt lite i fingrarna ;)
    Tackar ödmjukast :)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. WOW! Otroligt, otroligt snygg lo! Har inte haft någon lust att pyssla alls sista tiden men nu kliar det allt lite i fingrarna ;)
    Tackar ödmjukast :)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker du gör helt fantastiska alster och du har utvecklats massor det senaste året! Hittar alltid en massa intressanta detaljer på dina LO:s (såna som jag har jättesvårt att få med på mina). Vilka underbara färger du använt här, så snyggt med knalliga färger!

    SvaraRadera
  7. Jätte häftig lo! speciell och snygga färger mer härliga detaljer.

    SvaraRadera
  8. Oi, oi, oi så masse fint du har i bloggen din.
    Jeg har snuset litt rundt, og jeg elsker det jeg ser. Du er dyktig!
    Og jeg kommer garantert tilbake.

    SvaraRadera
  9. Så KUL!!!! Denne var helt rå!! Du må scrappe mer freestyle - for dette kledde deg!!
    Nydelig scrappet:)

    God helg:)

    SvaraRadera
  10. Vilken urhäftig lo! grymt coola färger å läckra detaljer!
    ha det härligt i sommarvärmen!
    kram K.

    SvaraRadera
  11. Underbar freestyle-LO!
    /Miaa

    SvaraRadera
  12. WoW, helt fantastisk. Du gör verkligen fina grejer. Du är inspirerande.

    Kram Marina

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)