torsdag 6 januari 2011

Mina snöälskande pojkar =)

Här snöar det för tredje dagen på raken.... Å det skottas för fulla muggar i snöhögarna. Igår grävde Ina och Tomas en stor snögrotta till grabbarna. En grotta med tunnlar och rutchkana. Lyckan var total! Dessa två foton är dock från i julas då vi var i Haparanda hos mina föräldrar och snömängden var betydligt mindre. Lagom för Sam att pulsa i ;). Går han utanför vägen här hemma drunknar han. Morfar hade skottat ihop en hög som grabbarna kunde gräva snökoja i. Layouterna är gjorda med Nooks januarikit.





Idag känner jag mig trött och slö. Vi satt uppe och spelade Mah jong till klockan två inatt. Ina och Tomas ska åka iväg till Drakborgen med de små idag. Då får jag och Patrik en liten lugn stund. Har massor att göra men tror att vi bara ska vara. Vad gör ni en dag som denna? Tack för titten!

Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Åh, nu vill jag bara sätta igång med januarikitet men jag har inte tid med det än! Jag ska scrappa hela dan hade jag tänkt!! Får väl ge oss ut en sväng men just nu är det full snöstorm här så att stanna inne känns som en smart idé!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättefina!!! Det snöar massor här och känns såååå mörkt. Men en dag som denna tänkte jag gräva runt och organisera i Mollykartongerna! =)

  SvaraRadera
 3. wow they are both such beautiful pages!!

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga layouter! ♥

  Vi har fått ÄNNU mer snö idag! Helt sjukt... Men det är skönt att det har blivit lite varmare så att snön åtminstone går att krama. Igår gjorde vi nämligen vår första snögubbe :-)

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vintriga och härliga layouter. Jättefina!

  SvaraRadera
 6. Mycket snö blir det! OCH många superfina layouter från din sida!

  SvaraRadera
 7. fantstisk layout som vanligt!! =))

  Har också scrappat några snöiga layouter, en får du se om nån dag.

  I torsdags bjöd vi hit vänner på middag. Annars har det varit lugnt. Jobbade igår, idag inget särskilt och imorgon ska vi fira barnens kusin vitamin som fyller 13 år. Ha en jättemysig helg!

  Kramisar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)