tisdag 8 mars 2011

Layout för Skrappehuset

I söndags hade jag den äran att få vara med inne hos Skrappehuset och detta är layouten som visades där.
Denna vart jag själv riktigt nöjd med... Kan ju bero på att färgerna är mina =P. Ville i allafall med denna layout dokumentera lite om Sam och hans kärlek till hjälmar. Han går ständigt och jämt med en hjälm på huvudet här hemma. Runt träramen har jag skrivit vilka olika hjälmar han har och släpar på. han är väldigt noggrann med att ha rätt hjälm för rätt aktivitet. Just nu är det hockeyhjälmen han har mest, då han här inne kör hockey mest hela dagarna. Fast just nu sitter bröderna och bygger duplogarage till alla småbilar. Så här är det lugnt och skönt med andra ord. Patrik jobbar, Ina sover och jag njuter av en kopp java =). Ska snart köra upp tonåringen för vi ska åka till dragborgen och leka. Fast egentligen borde vi valt en uteaktivitet idag då det är så fint. Men nu har vi redan sagt till smågrabbarna att vi ska åka dit... då är det svårt att ändra på. Vad gör ni en tisdag som denna?? Tack för titten!
Kramiz Maja

6 kommentarer:

 1. Jättefin LO! Jag gillar färgerna och att du vridit ramen runt fotot. Kul med en hjälmtokig kille!

  SvaraRadera
 2. Har visserligen sagt det två gånger tidigare men säger det en gång till (inte alla gånger här... fniss) Hur snygg som helst. Och gillar verkligen blixtlås blomman!

  Ja du har man lovat barnen något är det inte så lätt att ändra sig. Fina dagar lär komma andra dagar oxå :o)

  Själv tar en paus här på jobbet och räknar minuterna för att få sluta och börja mitt sportlov :o)

  Ha det bäst! Kram!

  SvaraRadera
 3. Maja, Maja, Maja... Undrar om inte denna hamnar bland mina favorite från dig! Gillar allt med den. Det är så där perfekt mycket av allting. Känns som att allt som finns på layouten har fått en plats där med en tanke bakom... Fantastisk! ♥

  SvaraRadera
 4. Underbar LO! Vrålgillar dragkedjeblomman som passar insåå bra! =) Du är grym!
  kram kram!

  SvaraRadera
 5. Dyktige Maja!!!
  Tusen tusen takk for at du delte med alle oss i ScrappeHuset:)

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)