lördag 5 november 2011

Prövningarnas tid

Så har det verkligen varit detta år på allt för många sätt och vis. Men äntligen känns det som att molnen lättar på vår tunga gråa himmel. Har tillbringat 4 dagar i Norbotten med ALLA mina barn. Otroligt skönt. Även om det inte blivit så många stunder då alla 5 varit med samtidigt.  Layouten idag gjorde jag precis innan jag åkte upp. En sida om mig själv om den ständiga kampen som jag antar kallas livet =P. Är i alla fall otroligt glad att jag mitt i allt kan njuta och vara glad åt alla små saker, för det finns mycket att vara glad åt och jag hoppas det ska bli mycket mer av den varan framöver. Men det är tungt att ha döttrarna på så långt avstånd, fast jag vet att de har det bra och är i goda händer.Nu när jag känner fast mark under fötterna så känner jag mig otroligt lättad men också oerhört trött! Sömnlösa nätter och en ständig värk i kropp och själ är inte bra för hälsan. Nu ska jag bara orka fram till jul och då tänker jag ta mig två veckor med att bara ladda batterierna. Jobbigt detta inlägget blev då... måste bero på den sena timman ;) och ämnet för layouten!

Vi har iaf idag haft en otroligt mysig dag i Luleå på Teknikens hus. Det är härligt att se de små leka och upptäcka saker. Leo som är 5 har så mycket funderingar.... Idag vid middagsbordet pratade vi om blodådror och vad blodet har för uppgifter i kroppen. Han undrade nämligen varför han hade blåa streck på händerna. Se kom en liten hostattack från samma ovannämnda kille och vi fick reda ut varför man hostar. Snacka om biologi lektion =).
Du som kikar in här missa inte att jag har en bloggcandy =). Den hittar du i inlägget inunder detta! Nu ska jag krypa i säng för i morgon väntar en lång bilresa hem. Tack för titten!


Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Ja Maya ibland prövas man mer än mänskligt, när man sedan kan slappan av drabbas man av en enerom trötthet och vankelmodighet
  Skönt att du kan se det lilla som ger energi och glädje!!
  Tänker på dig! Kram Aase

  SvaraRadera
 2. Åh, men så skönt att höra att de gråa molnen börjar lätta!!! Och vad härligt det ska ha varit att rå om alla barnen samtidigt!

  Härlig bild på dig på en superfin layout. Superbra text även om bakgrunden till layouten är tung... hm... eller hur jag nu ska utrycka mig...

  Hur som helst! Hoppas du haft tillfälle att samla på dig krafter under era dagar i Norrbotten, och hoppas det blir jul snart :)

  Ha det bäst! Många kramar!!!

  SvaraRadera
 3. Superduperfin Maja-layout! =)

  SvaraRadera
 4. Utrolig flott LO !! Jeg virkelig digger stilen din ! :)
  Herlig i duse farger og lekkert papir og nydelige, diskrè detaljer :)

  SvaraRadera
 5. Vad skönt för er att det börjar "ljusna"... Jag gillar verkligen din layout, härliga färger och fint kort. Kram Helene

  SvaraRadera
 6. Den är så fin! Och vi sitter nog i någorlunda lika sits. Styrkekramar till dig, skönt att det verkar gå åt rätt håll.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Underbart layout som vanligt!! Massor av kramar till dig! ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)