lördag 14 april 2012

"En 4-årings logik" TCR #106

Äntligen hemma !!!! Det blev en stund i scraprummet igår kväll. Vad jag ville scrappa om hade jag helt klart för mig... och så gillade jag veckans färgpalette och skiss inne hos The Color Room och då vart det enkelt. Plockade fram lite gamla Sassa Frass papper och resultatet blev så här.

Denna händelse som jag dokumenterat om inträffade igår då vi satt i bilen på väg hem från Piteå. Nu kunde jag ju inte plocka fram kameran och fota Sam just där och då... så jag fick leta fram ett foto där hans ansiktsuttryck var lika som i bilen. Han sätt tyst länge och funderade och sa sedan med största allvar.. " Mamma, det kan inte bli sommar innan löven blåst fast i träden". Så logiskt för en liten en.... Blåser de av på hösten måste de ju blåsa fast på våren eller??? Jag är så fascinerad av hur barn tänker och älskar dessa stunder då klokheter som denna poppar ut ur mun på dem. Älskade unge! Ska nog adoptera ett träd idag som vi kan följa under våren.... bara för att reda ut begreppen ;).

Tack för titten!
Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Love how you used this palette Maja!!!
  Simly amazing!!!

  SvaraRadera
 2. Den är underbar! Älskar runda foton!

  SvaraRadera
 3. Love the misting especially, and the pops of colour are yummy. Fabulous job Maja. Also, wanted to say congrats on the Nook finalist spot. I remember when we'd see your face around there a lot way back when I first joined. Really nice to see you again :) All the best!

  SvaraRadera
 4. Så jättefin! Härliga färger!

  SvaraRadera
 5. oh my! that page is BEAUTIFUL!!!!

  SvaraRadera
 6. I love the way the pictures and flowers are incorporated as a single element. Really beautiful!

  SvaraRadera
 7. Hahahah... Han är rolig eran Sam!!

  Härlig layout i underbara färger.

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)