tisdag 4 december 2012

Geggiga höst

Ja den känns långt borta nu... fast det bara var ett par veckor sedan det var så som på denna layout som jag hade med i Allt om Scraps november nr av inspirationstidningen. Det är en overklig känsla när landskapet så snabbt skiftar skepnad från detta bruna till vackert gnistrande vinterlandskap... Naturens härliga under. Måste säga att jag gillar naturen bättre med vintertäcken, än denna gegga ni ser här nedan ;)




Jag har använt Primas papper från serien Romance Novel på denna. Primas trädekoration ( grenen) samt blommor från Kaisercraft och Prima. Gesso och stencil med cirklar. Fotot på mina barn från ett av våra skogsäventyr i höstas. De ÄLSKAR gegga!!



Tack för titten
Kramiz Maja

2 kommentarer:

  1. Ha ha nääää inte mycket till gegga kvar där ute just nu! Stockholm är nästan i katastrofläge med snöoväder, inställda bussar och en huvudstad som håller på att snöa in totalt! Jag har riktigt svårt att hitta på någonting med just det här Prima pappret, vänder och vrider på det om och om igen innan det åker in i högen igen. Du lyckas alltid med allting som du har framför dig, det är verklig skicklighet det!! Snyggt, riktigt snyggt på alla sätt och vis! xoxo

    SvaraRadera
  2. En fantastisk flott LO, skikkelig "bold and beautiful" kreasjon. Lurer veldig på var gegga er lol :P skulle egentlig ikke trenge norsk- svensk ordbok, men tror ikke jeg har hørt gegga før. Ha en flott dag i snøen :)

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)