lördag 16 mars 2013

Sunshine boy

Under veckan som gått har jag fått två härliga scrappiga paket =). Här en layout som jag gjort med mars kitet från "Scraps of Elegance". Är så glad att jag till slut bestämde mig för att gå med i denna kit klubb. Det är verkligen min stil på papper och dekorationer. Denna layout är gjord efter månadens skiss hos "Scraps of Elegance". Modellen en nyduschad glad Leo.Till denna layout har jag använt underbara papper från G45:s serie "Secret Garden" till det dekorationer från Prima och stickers från G45 och fjärilarna kommer jag inte ihåg... och förpackningen slängde jag.
Min fjärils stämpel hänger med på denna också ;). Har fått en liten hang up på den... Alstret är inte klart förrän jag stämplat lite =D.Tack för titten!
Kramiz Maja

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt fin layout Maja! Gillar också verkligen papprena du använt fast jag inte normalt brukar köpa G45.Dessa verkar mycket gladare på något sätt,...-Eller så år det bara du som får dom att verka så med din fina design och härliga modell! :-)Läckert!!

  SvaraRadera
 2. Really gorgeous page! Love the little birdie and the butterfly!

  SvaraRadera
 3. Härlig "doft" av sommar över layouten :) Som vanligt underbara detaljer och så fin bild på Leo. T o m jag har börjat stämpla mer och mer på mina layouter ;)

  Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
 4. Den här gick rakt in hos mig! VILKA färger! ursnygg sida, så fräsch och vacker! sötnosen Leo! xoxoxo

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)