onsdag 4 februari 2009

Två nya till bloggpartyt

Här har jag gjort två nya utmaningar och det är Cattis och Lillblommans utmaningar. Båda var skissutmaningar.. å det är verkligen en utmaning för mig att följa någon annans skiss =)... antingen följer jag den nästan slaviskt (som i dessa fall) eller så finns inga likheter alls när jag är klar. Har ohyggligt svårt att dekorera mina LO:er om jag följer någons skiss... faller sig som inte naturligt då.... så även här... väldigt lite dekos... dom påminner mycket om hur jag scrappade för 6 månader sedan.. här är dom iaf.. å båda skisserna var kul att jobba efter =)... å nöjd e jag också, så det så *hihi*
Först LO.en till cattis skiss, här har jag både sytt för hand och på maskin... å sytt in lite pärlor. Å nu tog jag min älskade fågel som jag klappat på sen augusti =)... övriga dekos bara utklippt ur mönsterpapper..



Lillblommans skiss hade även lite vad man måste använda för färger och dekos också... å den blev så här... håller mig till den starka rosa och turkosa.... Lite gamla papper hittade jag å så retroblommorna. Hade ju inga turkosa fräna papper kvar, så jag stansade på vit cs och målade med promarker.
Japp, det var gårdagens pyzzel... ikväll hoppas jag hinna med nån utmaning till... Hur går det för er där ute då??? Har ni tagit er an nån utmaning än?? Klicka här så kommer ni till länkarna med utmaningar för februaris bästaste bloggparty =)

16 kommentarer:

  1. Vilken snygg!!! Och den andra med! Roligt att du ville vara med! =)

    Kramis!

    SvaraRadera
  2. Jättesnygga grejer! Jag har hunnit göra tre bidrag och har ytterligare två på gång. Jag är himla sugen på din utmaning, men har bara vit CS hemma... Tänkte försöka ta mig ner till Syzzla imorgon och inhandla lite nya färger.

    SvaraRadera
  3. Så tjusigt! Och grattis till DT-platsen :)

    SvaraRadera
  4. jättefina layouter! =) Underbar bild på den översta!

    Grattis igen till DT-uppdraget! =)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Finfina lo's tjejen.
    Vad krativt att sy in pärlor sådär.
    *noterar i hjärnbalken*
    Måste absolut prova det ju.

    Kramen

    SvaraRadera
  6. WOW, så snygga Lo:s den översta vart super =)

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga los.=)
    Vi kommer helt säkert att ses många gånger framöver.
    Kul när man kan pyssla tillsammans och inspirera varandra.
    Ha en mysig kväll vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Supersnygga LOs!
    Har en fråga ang din bloggutmaning, kan man ta typ en brun blomma och så har man använt en accentfärg? Eller måste det vara papper som är i andra färger?

    SvaraRadera
  9. superfina lo:s! igen! jag gillar nog den första en smula mer. så himla mysigt foto! o fiffigt att sy in pärlor så där.

    förstår vad du menar med att det är svårt att följa en skiss... har själv svårt för det... jag brukar börja med att följa en skiss men sen ballar det ur och blir lite av nåt eget ändå :-) men, men... för mig är det viktigare, än så länge iaf, att jag blir nöjd med lo:n än att den vinner en utmaning :-)

    SvaraRadera
  10. Hej,
    Har ju sett att du fick vara med med DT gänget hos Majamelon. Grattis!!!! Blev ju lite nyficken så har kikat runt nu på bloggen din. Oj, så fina saker du har gjort. Massor med inspriration att hämtas här.
    Helt klart att jag återkomma flera gånger.
    Sinikka:-)

    SvaraRadera
  11. Så flotte dem er - begge to. Herlige oppsett - og for noen kule farger du har brukt!!:)

    SvaraRadera
  12. Tack för att du ville göra min utmaning och vilket härligt, kreativt resultat! Och STORT grattis till DT platsen! Malin är verkligen en härlig tjej!

    SvaraRadera
  13. Svar på din fråga! =)

    Vet att Fnyz har dom i sin webshop:
    http://www.scrapbookbutiken.se/
    Har handlat där och här:
    http://www.scrapperiet.se/

    SvaraRadera
  14. Svar på din fråga! =)

    Vet att Fnyz har dom i sin webshop:
    http://www.scrapbookbutiken.se/
    Har handlat där och här:
    http://www.scrapperiet.se/

    SvaraRadera
  15. Vilka läckra Layoter, jag gillar speciellt den översta. Supersnyggt!
    Johanna.

    SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)