söndag 8 november 2009

Blivande mästerfotograf???

Hej på er kära cybervänner. Känner mig som en usel bloggare nuförtiden... hinner inte riktigt med mig! Dessutom har min mojo rymt =(..... försökte scrappa igår, men det blir mest bara pannkaka!! Denna fick väl halvt godkänt, mest för att jag tycker själva händelsen är kul. Har scrappat Leos första foton som han knäppt själv. När Ina var hem sist fick han låna hennes kamera. Var ju tvungen att knäppa ett foto på honom också med kameran i högsta hugg... Så de suddaiga fotona på Ina och Sam är de två foton Leo knäppte. Inte illa för att vara 3 1/2 år eller vad säger ni???Ett par detaljbilder i vanlig ordning då..

Här kommer också lite foton från i förmiddags... Det var en gång snad i denna.... Det regnade LIIIIIITE igår =D... men ingen var ju gladare än barnen när det såg detta!! Sen kan ni ju själva räkna ut hur dom såg ut efter en kvart =D.Här kom Leo och var nyfiken på vad pappa höll på med... så det blev lite undervisning i hur en hushållskompost fungerar... en och annan mask hittades också ;)


Samsi bamsig funderade lite vart alla tog vägen och kom tultandes i sitt galonställ..Båda smågrabbarna och Patrik fixade vinter i vår lilla kompost... blir fin jord till våren =)Det var förmiddgens händelse här i Lunde... Nu ska jag ta och leta mumsigt recept till vår farsdagmiddag som skall bestå av oxfilé... lite lyx får man unna sig.
Medan jag gör det tycker jag ni ska kila iväg till tidningen. Ny söndagsbilaga. Där presenteras bla alla tävlingsbidragen från ettårsjubileumet. Klicka på loggan så koommer ni dit!Ha en finfin söndag å glöm inte uppvakata alla papporna!!!


Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Härlig! Roligt att läsa om pojkarnas galonäventyr också. Ha en riktigt fin söndag. Kramkram

  SvaraRadera
 2. Du har nog råd att unna dig själv en liten svacka. Tids nog kommer nog "mojon" tillbaka skall du se! Charmig LO iallafall och härliga foton. Kan tänka mig att barnen uppskattade det blöta vädret :-) Ha en mysig farsdag! Kram, Pyzzlan

  SvaraRadera
 3. Så kul, jag har precis gjort en LO med nästan samma tema. Jag måste verkligen ta och scrappa fotona som min dotter har tagit, tack för inspirationen! Snygg LO blev det ju också! :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen inte dåligt fotat av en tre och ett halvtåring. Undrar om Samanthas kort skulle bli så bra? Hon är ju lika gammal :-)
  Tråkigt när mojon försvinner :-( hoppas du hittar den snart igen :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig layout! Himla duktig fotograf han är! Saga gillar oxå å fota men honhar kameran åt fel håll så det blir saftiga närbilder på henne.. kuligt.. hoppas mojon kommer tillbaka..kännerlite samma faktiskt.. kanske är den på samma ställe som din? hoppas den kommer tillbaka =)
  kram på dig!

  SvaraRadera
 6. vad roligt att få se lite foton från er. Längtar tills vi får ses igen!
  Layouten var superläcker!

  Kramhögar!

  SvaraRadera
 7. Det är nog en blivande mästerfotograf, helt klart :o) Visst är det kul och bra med dagens teknik, man kan låta barnen knäppa hur många foton som helst :o) JJ fick vår gamla (dåliga) digitalkamera när jag fick en ny i julklapp för 2 år sen. Och vilka roliga bilder det blir då när barnen fotar. Jätte fint LO blev det för dig också. Blir lite inspirerad att göra samma själv :o)
  Hälsningar från norr
  Päivi

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)