onsdag 4 november 2009

Lite gott och blandat

Är så fruktansvärt trött nu när jag är mitt uppe i mina utvecklingssamtal och en massa annat elände... som just nu ligger å gnager i sinnet.. då är det kul när det dimper ner lite trevlig post i brevlådan =) TUSEN TACK sötaste CIA för den fina kaosen.
Sen kommer här ytterligare lite bilder på alster jag har haft på lager ;). Ett julkort gjort av november kitet från Little yellow house kits.Minns ni att jag nämde att scraphörnan skulle ta in lite textstämplar??? Här är ett exempel på hur de kan se ut =). Kommer mest troligt in till butiken i slutet på denna månad. Snyggt eller hur?!Sist men inte minst kommer här ett par loer jag gjort till Scraphörnan. Vill du veta mera om hur jag gjort kolla här.
Det var allt för denna gång gott folk... orkar inte ordbajsa nå mer ;D.. ska istället krypa i säng så jag orkar med min mastodontdag i morgon.... heldag med eleverna, tre utvecklingssamtal och sedan jobba på stallet... Tack för att du tittade förbi!


Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Jättefina! Jag fastnade mest för lon på Sam, tror det kan vara färgerna och de fina blommorna =) Fast det finns ju inga detaljbilder...

  Kramar
  Lena

  SvaraRadera
 2. Grattis till kaosen! Jättefin!
  Jättehärligt kort oxå å superfina layouter i läckra färger.. å jaaa, vilken snygg stämpel! inte locka så, spenderade alldeles för mycket pengar hos Scraphörnan i Skövde ;)
  Hmm.. jag tycker det är kul å läsa ditt ordbajsande.. *fniss* Hoppas det går bra imorgon..
  kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Vassego:-)
  Kul att det piggade upp lite!

  SvaraRadera
 4. Vad mycket fint!!! Försök ta det så lugnt du kan. Hoppas den här jobbiga perioden har passerat snart så du kan njuta av lite egentid utan en surrande hjärna. ;)

  SvaraRadera
 5. Grattis till det underbara KAOSet!! Jätte underbara alster!!!Kraamar

  SvaraRadera
 6. Mycket tjusigt och mycket fint i gulahuset kittet också. Jag kunde ju inte heller låta bli så det får nog bli lite julkort idag kanske. Vi ses senare hoppas jag!!? Häpp Häpp!! :)

  SvaraRadera
 7. Vilka snygga LOer! Jag gillar verkligen hur du har skurit det mönstrade pappret på, det ska jag lägga på minnet!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)