söndag 22 november 2009

GÄSP =D

I helgen har jag slitit hårt =) känns sååååå skönt att ha fått jobba med hela kroppen!! Har haft stallet i helgen. Igår var det två turer också. Så förutom allt pyssel med mockning, in och utsläpp så satt jag 3 timmar i sadeln =).. Det bästa av allt var att det var klarblå himmel och SOL!!!! Idag har jag istället gått och sprungit i skogen i 80 min.... Det ni!! Måste ha tappat minst 2 kilo =P.. Så nu värker kroppen av skön träningsvärk och jag känner meg supertrött.. så där härligt trött!! Ska strax krypa i säng.... Önskar att jag lite oftare skulle kunna komma ihåg hur bra jag mår av att jobba med kroppen.. men i vardagsstressen så är det alltid den fysiska aktiviteten jag prioriterar bort.. Dags att tänka om!!

Har inte scrappat något nytt... men visar en Lo jag gjorde förra veckan till Stellas tävling.. tävlingstiden går ut idag, så jag hoppas det är OK att blogga nu.. Man skulle lifta LILO.. Å det var ju hur kul som helst =). Hon gör så härliga layouter. Det jag liftade var lager på lager, ruggade kanter, tags och färg (har mistat wellpappen med grön glimmermist).Å så lite detaljer då.... vare sig det behövs eller inte ;D

Det var allt gott folk... NEJ, förresten, det är ju söndag... vilket innebär ny söndagsbilaga. Har ni missat den kan ni kika här. Scraphörnan sponsrar denna vecka. Julkort är temat... tjingeling!! Nu ska jag krypa i säng och läsa en två tre rader innan jag slocknar... I morgon är det jobb som gäller igen... måndag-fredag.. hela tiden. Men i helgen har jag iaf laddat batterierna lite =).


natt gott kramen på er!
Maja

9 kommentarer:

 1. Tycker att den höär var fin; gillade papperen i glada färger, journaling (+ fin handstil) samt själva det faktum att man får se något annat än julkort på en blogg!

  La Vikinga hälsar

  SvaraRadera
 2. Underabar LO. Härliga färger!

  SvaraRadera
 3. Läckert!!! Grönt är skönt! Har fastnat på grönt just nu och så tittar man in här och får en kick. Häftigt med häftisar på chipboarden!

  Din "stop" nedan är riktigt bra också, ibland behöver man säja något viktigt till sig själv, himla läckert med det målade och sömnad tillsammans!

  Ha en fortsatt fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Hallå där!

  Hittade en liten sida som passar till Dig...

  http://sketchycolors.blogspot.com/

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Så mysig och höstig LO, härliga färger! Det är så här hösten borde vara konstant, inte regnig och grå och kall...

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen ngt jag saknar! Att jobba stenhårt med kroppen! Förstår din känsla! Urhärlig lo! Hängde också med på den tävlingen!

  Kramar!

  LillBlomman

  SvaraRadera
 7. Superfin! Gillar grenarna och den stora blomman:) Å alltihop!

  SvaraRadera
 8. Looovley Lo vännen!

  Du ger mig dåligt samvete när du är så duktig och rör på dig en massa haha =P Jag sitter där jag sitter och klagar mest ;P

  Kramkraam!!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)