söndag 15 november 2009

Runt i 70-talsfärger =)

Hade en sådan skön scrapdag igår... men att hinna alla utmaningar på NOOK kommer aldrig att gå!! Hann göra två igår... men bara fotat den ena. Å får jag säga det själv så är jag riktigt nöjd med denna =). Känns som jag är på banan igen... åtminstone för tillfället. Har scrappat Moa.... ett foto som är taget i höstas..Lite detaljbilder..

Vill påminna er om att det är söndag idag... Å inte vilken söndag som helst!! Idag presenterars vinnarna från ettårskalaset! En ny scrapbutik sponsrar dt och så har dt haft en kul fotoswapp som vi presenterar alster ifrån.. Så medan jag nu väcker min man och fixar frukost tycker jag ni ska rusa till tidningen... KLicka på loggan!!Ha en fin söndag! Tack för titten!
Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Din LO är helt underbar!! :D

  Ps. Det är INTE ofta någon hinner med alla utmaningarna. Vi vill bara att det ska finnas så mycket att ALLA hittar ett gäng utmaningar som de VERKLIGEN vill göra. :)

  SvaraRadera
 2. Tur att du är nöjd för den är urläcker!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint foto på en fin tjej! :-) Jätteläcker layout :-)

  SvaraRadera
 4. Men åhhh vad tjusiga alster du formligen sprutar ur dig.
  Att du hinner kvinna..??!! Grymt imponerad. :-). Jag och Molle satt här BARNFRIA kl 12:00- 02:00 igår och bara myste, skrappade och surrade. Lite nytt kom till i allafall.

  Många höstkramar M

  SvaraRadera
 5. Helt underbar! ..igen =)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Oh vilken snygg LO!! Gillar hela rasket!!
  Mvh Linapyssel

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)