lördag 6 mars 2010

Funderare

Skulle egentligen ha varit på pysselträff idag.. men det blir inte alltid som man tänker... Ina kom hem och jag åkte på lite stalljobb. Så då fick jag lov att pyssla själv hemma ;). Men denna gjorde jag redan i går. Vi hade strömavbrott i drygt tre timmar så allt det jag hade tänkt göra kunde jag inte... så då vart jag bara tvungen att scrappa =D. Håller mig till sommaren här... har använt papper ur det underbara kitet som damp ner i min brvlåda från Little Yellow house kits.
Fotot på Leo är taget i somras då han kom av sig i sin lek i lekparken. Gillar hans fundersamma blick här.
Då det inte blev pyssel idag så var iaf vädrets makter snälla. Vi har en helt magiskt vacker vårvinter dag. Började förmiddagen med att vara ute och gräva snögrottor med de små. Sen blev det att leda en turridnig i skogen. Fantastiskt!! Resten av familjen tog sig till hockeyrinken för en tur på skridskorna. Nu sitter vi här hela högen alldelles rödblommiga och matta efter dagens bravader. Ska ta mig samman och fixa en god middag till min "lilla" familj. Vi är 9 stycken i helgen då pojkvännerna också är med.... Hoppas ni också fårr sol på er! Tack för titten!
Kramiz Maja


8 kommentarer:

 1. Underbar! Fint fint med alla lager på lager! Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Mm, ljuvlig. Den får mej att längta till sommaren =) Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefräscha färger och fint upplägg. Underbart foto också, han ser verkligen fundersam ut. Grattis än en gång till DT uppdraget! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är så imponerad över att du får till att använda så mycket mönsterpapper och att resultatet blir så snyggt! Jag har bara en fråga: hur får du dina rosetter att bli så fina?
  Ha en fin helg
  Kram från Ulrika

  SvaraRadera
 5. Verkligen sommarkänsla! Och jättefin!

  SvaraRadera
 6. Fasiken va du är bra!! Nu blir jag scrapsugen, men måste ha fotopapper!!!

  Och grattis till DT platsen! Det är du värd! =D

  Kramelikram!

  SvaraRadera
 7. Härligt ljus lo :-) Och solen har värmt så mycket här idag och till och med jag har fått vårkänslor ;-) Hoppet finns att det åtminstonde ska börja smälta bort snö, istället för att snöa mer :-)

  SvaraRadera
 8. Härlig somrig o färggrann LO!!Den är full av liv!!Kraamar

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)