måndag 29 mars 2010

Galna men mina =)

Detta foto på tjejerna är taget för snart två år sedan... men jag har inte haft tjejernas tillåtelse att scrappa det förrän nu. Denna gjorde jag i helgen på Handarbetas scrappträff. Ett galet foto kräver ju en galen LO också ;)


Ett par detaljbilder får ni också...
Träffen i helgen var tokrolig som alltid. Så kul att sitta med Carina/Bling och mamma Mona =)... Å så Malin som varit mitt bordsällskap varje gång jag åkt ner. Kul att också träffa Handarbeta teamet, Lillblomman och Cilla.... Största överraskningen var att få träffa Angelica / Dolliver IRL... Å vet ni jag vann en EPIC!!!!! *boppar runt*
Fast allra trevligast var det att få en hel helg med bara Moa! Fredagen ägnade vi åt att botanisera på Stockholms gator med kameran i högsta hugg... Så lite sådana scrappade foton lär dyka upp här framöver. Lördagen scrappades det och på söndagen bar det av hemåt igen. Har varit supertrött idag. Blir lite intensivt att åka så långt på så kort tid. Men det var det värt!
Nu ska jag krypa i säng.. I morgon har vi friluftsdag så det blir en hel dag i slalombacken. Natt gott kära vänner. Tack för titten!!
Kramiz Maja

7 kommentarer:

 1. Vilken härligt galen layout! =)

  Låter som om ni hade en kanonträff! å en EPIC!! Grattis! =) KUL!

  krampå dig!

  SvaraRadera
 2. Haha, helt underbar!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Låter som du skulle ha haft en perfekt helg! Grattis till vinsten också. Vilken underbart galen LO. Upplägget är perfekt till fotot!!

  SvaraRadera
 4. Underbar - å jag har ju sett den live åxå!! :-)
  Så kul att träffas igen! Å grattis till din Epic! :-)
  Massa kramar
  Maiden

  SvaraRadera
 5. Jättefina LO:s du gjort den sista tiden! Hinner knappt kika in i tråden och kommentera alla fina alster, men jag tittar in varje gång du gjort nåt nytt. Stort grattis till vinsten!!! Jag är sååå avis! :-D

  SvaraRadera
 6. Sååååå SNYGGT!! ♥

  SvaraRadera
 7. Ååå så snyggt!!! Du har så många fina blommor o blad!! <3
  Kram Maria S i Ljusdal

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)