måndag 8 mars 2010

Några klokord till mig själv

Gjorde denna lilla tavla till AOS tema wellpapp. Den visades i söndagsbilagan igår. Missade du bilagan kan du klicka här så går du inte miste om något. Tog en liten canvas som jag hade liggande och skar helt enkelt ett hål i den. Sydde sedan fast wellpappen. Kladdade på med mist och crackle paint. Lite dekosar och text. KLART!

Liten closeup på dekosar

Idag har vi första dagen på vårt sportlov... 7 plusgrader!!! Lite för varmt om vi nu ändå ska njuta av vintersporter. Vi skyndade oss ut på förmiddagen och hann faktiskt åka lite skridskor och snowracer innan det blev för sladdrigt på is och snö. Lunch intagen och Samsi sover. Ska bädda ner Leo framför tv:n så kanske han också sover en stund.... Själv ska jag smita över till grannan och träffa lite pysslingsvänner =). Önskar er alla en fin start på veckan! Tack för titten och de gulliga spår ni lämnar efter er .
Kramiz Maja

11 kommentarer:

 1. Kloka ord detdär! Jättefin tavla och härligt piggt med turkos och rosa till. Hoppas ni har en riktigt skön sportlovsvecka. Kram

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig! Hoppas du får ett härligt lov =) Stor kram

  SvaraRadera
 3. Jag vill oxå pyssla.......
  behöver din hjälp med en sak tror jag. Till scrap tävlingen på fb. Ringer någon kväll---kramis

  SvaraRadera
 4. Härlig tavla!!! Och grattis till vinsten på Scrapgalen! Kände igen layouten och personerna på fotot innan jag såg vem som gjort den :o)

  Kramar från norr!

  SvaraRadera
 5. OJ! 7 grader+?! Gu va härligt, kanske våren inte är så långt bort ändå.. =)
  Jättefin tavla med tankvärda ord !
  kram kram!

  SvaraRadera
 6. Så fin! Och man behöver påminna sig lite ibland om vad det är som är viktigt. Klokt och snyggt. Hur mycket bättre blir det? ;)

  SvaraRadera
 7. Jag älskar det här härliga kortet. Gör mig så glaaaad!

  SvaraRadera
 8. Jättefin! Gillar färgerna:-)

  SvaraRadera
 9. Wow, for en herlig fargeklatt. Elsker ideen din med kombinasjonen canvas - bølgepapp, og så er det så mange små detaljer å hvile øyet på.

  TFS!

  SvaraRadera
 10. Så sant så :-) En väldigt vacker och tänkvärd tavla.

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)