söndag 19 september 2010

Energisk

Så var helgen över. Idag har jag hunnit med en hel del... men inte just något av det jag hade tänkt ;D. Var ute i skogen och red med mina ridelever på förmiddagen. Då stötte vi på en älgko och två kalvar. Hur spännande som helst. Men varken älgarna eller hästarna brydde sig om varandra. Sen har jag scrappat!! Å varit och röstat förstås. Badat med mina små troll och städat vidare i huset... Borde ta lite tvätt också. Önskar så att jag hade samma energi som vår lilla två åring...Layouten är scrappad med papper från Nooks september kit. Helt ljuvliga Crate papper. Det var länge sadan jag scrappade det märket... En liten detaljbild får ni också... fast layouten är rätt detaljlös =PEgentligen var tanken att jag skulle ladda upp denna i Stellas galleri.. för det är till en skissutmaning där, men hur jag än gör så kommer jag inte in... fast jag begärde nytt lösenord. Så nu får den hamna här istället. Bäst jag tar i tu med tvätten nu... Har du missat dagens söndagsbilaga av Allt om Scrap tycker jag att du ska klicka här.... Tack för titten!


Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Fantastisk! Vilken färgkavalkad =)

  Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen

  Vilken underbar LO!!
  Du skapar alltid så inspirerande alster!

  Saknar en anmälan från dig till stockholm city scrap! Kika in i bloggen, vi lottar ut gratis biljetter nu :)

  Kram, Fia

  SvaraRadera
 3. Absolut energisk LO också. Den är ju fantastiskt sprakande. Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fantastiska alster du har gjort!!! Jisses!! Längtar efter att få se dom irl! =) Du är ju såå bra vännen! Har knappt varit ute på några bloggrundor sen jag började jobba, orken har inte funnits att sitta vid datorn.

  Härliga bilder på dig och barnen också! Längtar efter er!

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiska alster du har gjort!!! Jisses!! Längtar efter att få se dom irl! =) Du är ju såå bra vännen! Har knappt varit ute på några bloggrundor sen jag började jobba, orken har inte funnits att sitta vid datorn.

  Härliga bilder på dig och barnen också! Längtar efter er!

  Kramar!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)