torsdag 16 september 2010

Kullerbytta!!

Skulle kunna slå massor med kullerbyttor jag med... inte bara Sam!! Cattis tipsade mig om ett gratis fotoredigerings program... Gissa om jag lekt med det ikväll =). Photoscape!!! Tusen gånger bättre än paint ;). Så snaaaart kan jag scrappa lite roliga foton igen. Här kommer en layout gjord till My scrapbook nook. Ingen jag är sådär supernöjd med, mer än färgerna på den. Fotot är från midsommar då Moa busade med Sam och lärde honom lite nya trix.Å här ett litet collage jag roade mig med ikväll. Bilderna från vår utflykt till skogen förra helgen.I morgon är det fredag igen... å det känns rätt skönt! Det har varit en lååååååång vecka på jobbet, med långa dagar. Så lite helgledigt med hushålls och gårdsarbete känns fint. Kanske jag hinner scrappa lite också. Önskar er alla en kalas helg! Tack för titten.
Kramiz Maja

5 kommentarer:

 1. Det är ju en superhärlig LO och mysigt collage. Kramar

  SvaraRadera
 2. Mmm så mysigt ni ser ut att ha det!!! Och jag tycker layouten är grym!!! Underbara färger och snyggt med olika kanter på papperna! Hoppas att du har det bra! Kramar!

  SvaraRadera
 3. Håller med, Photoscape är mycket bättre än Paint men för min del är det inget som slår Photoshop :)

  SvaraRadera
 4. Men den är ju kanonfin! Verkar vara ett bra program det där. Kansken något att installera på mamma och pappas dator som jag tjuvlånar just nu... Ska du till Ö-vik förexten?

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är den kul! Men måste ha nämnt det till dig förr...har ju använt det länge..

  Men kul att du fastnade! =)

  Kramis!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)