onsdag 29 juni 2011

Frossa i Prima blommor =)

Godmorgon världen =) Idag har vi en fantastiskt solig varm sommardag, så vad passar då bättre än att blogga en solig sprakande layout?? Kanske isglass?? Men nu får ni se layouten! Den är gjord till Primas product pick för juni månad. Färgskalan gick i gult, några oranga och turkosa toner. Den glada modellen på fotot är Leo då han fyllde 5 år.


Då jag hade lite lite av gula grejer att använda så plockade jag fram min gula mist och gjorde ett par gula cirklar som jag sedan sydde en söm runt om för att framhäva cirklarna lite mer.
Stansade även några gula fjärilar för att få mer gult på min layout. Om jag får säga det själv, och det får jag ;), så vart jag riktigt nöjd med denna. men så är det ofta.... då jag gör en riktigt blommig layout =P. Sen hjälper det ju till att fotot är fint och färgerna precis så glada som passar en gald 5 åring.

Önskar er alla en fin dag och hoppas jag gjorde någon av er glad med min "soliga" layout. Nu ska jag skynda mig att dammsuga innan det blir för varmt. Måste göra lite fint för Cattis kommer på besök med sina grabbar och stannar i några dagar =). Hoppas då att det fina vädret fortsätter så att vi får bege oss ut till havet, sanden och klipporna. Vi har två riktiga smultronställen som jag vill visa dem =). Tack för titten!Kramiz Maja

10 kommentarer:

 1. Underbar Lo i härliga färger!

  SvaraRadera
 2. Jättefin lo och verkligen somriga färger :)

  SvaraRadera
 3. Glad...blir man verkligen av denna mysiga LO :)) Läckert med alla färgerna och alla blommor.

  SvaraRadera
 4. Så underbar Maja! Hoppas ni får det skönt med Cattis.

  SvaraRadera
 5. Så underbar sommar lo!!! Jag älskar också blommor!!
  Hoppas ni får det finfint när Cattis kommer upp!! Vi ska också upp till Sundsvall i helgen, dop på gå! Så jag hoppas också på finväder däruppe!!!
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Verkligen en hääärlig tolkning av färgerna Maja! Vad fin den stora orange blommman var! Vilken sort är det? Krama Cattis från mig och hoppas att ni får det toppen! Själv skall jag scrappa lite hemma hos Tette på lörda med Cilla och Hegu, mysigt och välbehövligt med lite egentid;) Kramar!

  SvaraRadera
 7. den var uber snygg!! wow

  SvaraRadera
 8. Noe så lekkert!!! Denen likte jeg så godt, Maja!! Herlig oppsett - og for noen farger da!! Lekkert!!:)

  SvaraRadera
 9. Oj så läcker! Snyggt upplägg med cirklarna och härliga färger:)

  SvaraRadera
 10. Coolt!
  Snyggt och färgsprakande!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)