måndag 12 mars 2012

Always on time...

Här kommer ännu en layout med Prima papper och dekorationer. Denna har jag gjort till Once Upon A Sketch där man skulle följa en skiss och scrappa om sig själv. Det man skulle scrappa om sig själv var något man var bra på. Är det något jag är bra på så är det att beräkna hur lång tid saker och ting tar att genomföra. Jag är otroligt punktlig och strukturerad när det handlar om tid och att planera tid. Kanske därför jag har det jobb jag har eller så är det jobbet som format denna förmåga ;). Jag finner en otrolig tillfredsställelse i att mina tidsplaner går i lås och de gör det 99 gånger av hundra. För omgivningen ( familjen) kanske inte denna förmåga alltid är positiv då jag aldrig slutar räkna... inte ens när vi är lediga ;). I grunden ligger ju ett intresse för matte också =). Hur som så är det denna förmåga jag kort försökt skriva om på layouten. Eftersom den handlar om tid så har några klockor smugit sig in på denna.

Nu ska jag vila i soffan 20 min sedan ta disken som tar 15 min. Sortera tvätt och slänga in en tvätt 15 min. Sedan packa dagisväskorna och se till att de är intakta efter sportlovet tar ca 20 min. Då är klockan fem över sju och det är dags att borsta tänderna på barnen och göra dem nattklara tar ca 15 min och sedan hinner vi läsa en kort saga innan klockan är halv åtta och det är läggdags..... Ja ni förstår hur jag funkar.... och så här håller jag på hela tiden!!! Fast oftast bara tyst i mitt huvud ;). Bra eller dåligt kan diskuteras... men jag behärskar det till fullo.... Tack för titten!


Kramiz Maja

9 kommentarer:

 1. Så herlig denne var ! Elsker de sarte fargene du har satt sammen og den flotte pynten.
  Takk for at du leker med oss i OUAS!

  SvaraRadera
 2. Lovely layers and strips - Sweet stamping and misting action ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvaraRadera
 3. Just purely beautiful! Thank you so much for taking part in our challenge at OUAS!

  SvaraRadera
 4. This is beautiful!!! Thanks for playing along with us at OUAS! :)

  SvaraRadera
 5. I adore your page - it's so harmonious, elegant and stylish!!! 100% art. Thanks for the inspiration!!

  SvaraRadera
 6. Absolutely stunning! Thank you for playing along with us at OUAS!
  ~Gerry~

  SvaraRadera
 7. Härlig! Kul att se en bild på dej också, det blir ju inte så ofta =) Dessutom påminde bilden mej om att jag måste köpa nya converse. =)
  Kramkram

  SvaraRadera
 8. Beautiful, balanced, peaceful layout!!! Great work Maja!!!Thanks for sharing it with us at OUAS!

  SvaraRadera
 9. Oh this is just beautiful! Love everything about it! Tks. for playing along with us at OUAS!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)