söndag 4 mars 2012

Mixed Media - 2 tavlor

Idag började dagen grå och kall och ingen av oss kände för att gå ut. De små pysslade på med sitt så jag passade på att göra något som hjärnan jobbat på ett tag. Behöver lite ny konst på väggen i vardagsrummet. När solen senare kom fram hade ingen av oss tid, varken stora eller små, att gå ut. Detta är vad jag gjort idag =)
Tavlorna är 30x30cm och i ramen blir de 50x50 cm. Idag var första gången jag provade på panel pastels (heter det så?). Sedan har jag förstås använt massa gesso, stenciler, distresser, glimmer glaze, gamla boksidor, chipboard och rubons. Vart himla nöjd själv =). Dessa kommer passa bra på väggen bakom soffan i vardagsrummet.
Medan jag pysslade med detta har Leo också varit kreativ.... bilcollage minsann ;)

Och så fick jag denna fina tavla av honom.. kolla alla lager av papper och hur han ritat och klippt ut bilen i wellpapp. Rätt duktigt av en 5 åring =)


Nu är det bäst jag sätter fart och röjer  lite här hemma. Lunch resterna står kvar på bordet och det är dags att snart börja med middagen. Hela huset är fullt av leksaker och diverse pappersklipp... Kan ju vara trevligt om det är lite fint när mannen kommer hem från jobbet. Tack för titten!

Kramiz Maja

8 kommentarer:

 1. Guuuu va fint du gör!!!

  Den bruna texten, har du skrivit själv eller? De andra visdomsorden i svart är det rub-ons?

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt och helt underbar söndag!!

  Ha det bäst! Kram Aase

  SvaraRadera
 3. urfin!! ser så lugngivande iut!!

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt!!!!
  Snacka om kreativ familj!
  Ha det!

  SvaraRadera
 5. Oj vilka fina tavlor!! Jag som aldrig haft en tanke på att göra egna tavlor blev ju jättesugen när jag såg dina! Verkligen supersnygga!
  Och din son verkar brås på sin mamma, håller med dig verkligen bra gjort av en femåring att klippa ut bilen sådär fint :)
  Hoppas du haft en fin helg, ha det bra och scrappa lugnt! :) /Millan

  SvaraRadera
 6. Väldigt snygga tavlor du gjort! Läckra effekter och snygga färger!
  Tänk vad mycket roligare det är att ha något som man gjort själv på väggen än färdigköpt, sen får man det ju precis i de färger man önskar =)

  SvaraRadera
 7. Otroligt vackra tavlor och vilken liten kreativ kille du har!

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)