måndag 20 oktober 2008

Ett kort och två LO´sKortet har jag gjort till pysselgårdens oktobertävling på temat halloween... gilar de små spökstämplarna =).. har lackat dom med 3D-lack men det syns inte på fotot. Använde en bit av min trasiga fotlänk som jag sydde fast.... Cernitknappen med spöket på har jag gjort själv..

Den andra LO:n är till veckans skiss... inte så mycket att orda om... mer än att nu är de röd/vit/blå papprena från scenic route slut =)... har ju använt dom på några lo´s...

Den sista är ett verk av min senaste passion som jag verkligen vill utveckla.. det heter väl freestyle?? eller är jag helt ute å cyklar. Är helt såld på detaljrika LO´s just nu... fast jag gillar de avskalade och romantiska lika mycket. Men tycker att dessa "busiga" Lo:na är otroligt roliga att göra... det gäller att tänka så att lagren hamnar rätt =)... å sånt gilar jag!

6 kommentarer:

 1. Underbara LO's! Verkligen fina! Och kortet är hur härligt som helst! Gillar verkligen kedjan som du satte dt.. Det ger allt lite extra! :)

  SvaraRadera
 2. Fina alster du gjort. Gillar rutchkana mest. Härliga höstfärger!

  Vad menar du med freestyla? Är det när man gör utan en skiss?

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kort. Lona är oxå superbra, Gillar de runda bilderna på WII, Så användbara. Jag har så svårt att få med mer än ett foto, tycker du gör det kanonbra.

  Jag ska skriva i ditt namn när jag skickar in till idol, visst hade man tills på onsdag på sig eller??

  SvaraRadera
 4. Supersöta små spöklingar o layouterna är superfina. Den sista är toppen gillar massor med dekos o lager med nu så den är bara rätt :)!!

  kramen

  SvaraRadera
 5. Jättefina som vanligt. Den nedanför, hoppa, var också såå fin. Den har jag missat, har inte varit så aktiv på nätet på ett tag :-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Halloj har en liten utmaning till dig i min blogg :)

  kramen therese

  SvaraRadera

Pga av massa Spam på senare tid granskar jag nu alla kommentarer. Tack för att du kikade förbi =)